Filippa Rådin

Veckans reflektion – Tropisk värme

Alltså shit vilken vecka vi haft! Egentligen ur många olika aspekter men tänkte jag främst på värmen. När man bor i norr Sverige är alltid dom där plusgraderna några färre än om man är i södra Sverige. Men redan i helgen så fick vi en rejäl värmebölja uppe i Umeå att sedan åka ned till Stockholm gjorde det hela ännu några grader varmare. Snacka om att man inte är van! Man hade ju knappt hunnit få fram någon sommargarderob.

Det här är grejen, när den riktiga vintern är så njuter man till fullo men sedan kommer den där slaskperioden och man pratar endast om att man hoppas att det ska bli sommar snart. Sen kommer sommaren och hur många gånger man än pratat, längtat och suktat så när väl värmen är här då kan man inte låta bli att uttrycka sig över hur varmt det faktiskt är.. haha. Det är ganska fantastiskt, vi vet ju att det kommer men ändå blir vi helt chockade och nästintill gnälliga över hur varmt det plötsligt blev. Håller ni med eller är jag den enda som känner såhär? 🙂

Kram,❤ F.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annette

    Har inte hunnit läsa din blogg på ett par dagar (men jag hänger med på instagram) Vad det gäller värmen så tror jag att jag är född på fel breddgrad ?. Jag nämligen älskar värmen. Det är som att min kropp äntligen tinar upp. Jag vill ha så varmt så att det är skönt att sitta under ett parasoll och för mig så krävs det en hel del värme för att det ska vara skönt ?. Sen älskar jag vintern och med det ULL. ullunderställ, ullsockar osv då är det underbart. Men värmen är nr 1. Skulle gärna bo varmt och sen åka till alperna för skidåkning. Din blogg är underbar att läsa.