Filippa Rådin

Kaos

Uppe i luften igen. Nu för att flytta till Stockholm för några dagas hard work. Känner mig sjukt peppad och samtidigt väldigt ledsen. Vi har verkligen drivit på järnet för att få allt på plats innan det är dags att dra.

Just nu är det kaosartat mycket som händer i vårt liv…det här med trädgården kunde inte legat bättre i tid. Samtidigt som det ligger katastrofalt dåligt tidsmässigt också.

Dom senaste dagarna har vi flyttat buskar, burit bort trädgårdsstenar, rivit trall in till sena kvällen. Vi har till och med rivit altan idag precis innan jag åkte ut till flyget.

Vi har drivit på det här av egen vilja i rapid för att få det klart innan sommaren. Vissa tycker att vi är galna med tanke på att vi har en mega produktion framför oss samtidigt. Där jag har slitit hund för att få till alla kläder och detaljer som behövs. Och vi är nog snudd på galna men jag måste säga att jag är mäkta stolt över vår galenskap isåfall.

Idag kom räddningen. Anjas syster och man samt kompisar dök upp och hjälpte oss, herre Gud när jag skriver detta blir jag tårögd. Shit vilka vänner!!! Insåg när dom dundrade in att vi ALDRIG hade hunnit utan deras hjälp. Med deras hjälp är vi i fas. Nu på måndag kommer grävare och traktor för markberedningen och efter det börjar det roliga ta vid, uppbyggnaden.

Vi har en tydlig plan med allt vi gör. I det här fallet är planen att slita hårt nu för att snart plana ut.

Tänk er, när barnen sjunger på skolavslutningen så checkar vi ut! Och framför oss ligger hela sommaren och en perfekt trädgård. Jag längtar så det gör ont och jag ser fram med en bubblande lycka i magen efter genuin tid med familjen. I sommar ska vi gå under devisen familjelyx alla kategorier! Oh yes!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så härligt att ni fick hjälp med altanen. Förstår att det är mycket för er. Men du ska se att ni fixar det.
    Lycka till i Sthlm nu. Det kommer går bra.
    Stor kram Sandra ?

  2. Margaretha

    Om du har gjort en massa outfits till Anjas program vill jag gärna se dem!det va sååå kul att se alla sist från OS!kram!