Filippa Rådin

Stockholm och ny trädgård

Igår åkte vi ToR till Stockholm. En bra arbetsdag där vi hann med lite mammamys, Anja och jag,på Pom och Flora innan allt drog igång.  Har länge velat gå dit med det har tyvärr inte passat förrän igår. Såååå gott! Köpte deras receptbok med oss så nu blir det massa nya spännande frukostallternativ framöver. Älskar´t!

Det bästa med dom här dagstriparna är ändå att man hinner hem till kidsen igen innan det är läggdags. Man slipper vara ifrån varandra mer än nödvändigt även om det blir tidiga morgnar som kräver tio koppar kaffe. Men vad gör en tidig morgon när man få se sina små älsklingar igen på kvällen, det verkligen värt det! Igår kunde Micke hjälpa till att ta pojkarna till förskolan och se till så Emmi tog sig i väg till skolan i tid. Det är så himla underbart att man har vänner och familj i sin närhet som kan ställa upp när man själv inte riktigt räcker till.

Gårdagen var en heldag med dom sista stora förberedelserna innan tv-inspelningen av ”vem kan slå” drar igång nästa vecka. Det var så skönt att lägga dom där sista pusselbitarna på en någorlunda rätt plats. Men jag ska erkänna att det är med lite skräck blandad förtjusning som jag inser att vi är framme, det dags nu! På lördag åker jag ner för att börja jobba ”på riktigt” i mitt nya ”kontor” min ateljé.

Det största oron ligger hos barnen. vi kommer att jobba så sjukt mycket varannan dag och även fast det är en kort period och att vi lagt dom tunga dagarna varannan dag känns det jobbigt. För min del blir det ingen tid hemma med kidsen varannan dag. jag går upp tidigt och kommer hem till midnatt. Hur ska det gå?

Så idag och imorgon, fredag har vi 100% närvaro med barnen, bara hemma på gården, leker och förbereder för vår nya gård. som börjar så smått ta form. Anja och jag förbereder allt som bara går innan det stora artilleriet drar in. Idag har vi grävt upp buskar och planterat om och imorgon skruvar vi bort vår gamla altan så att den nya kan byggas. Imorgon kommer också snickaren hit för att titta på projektet och då kommer allt kännas så nära och bra. Men först ska träd och jacuzzi flyttas ?. Längtar bara tills allt blir färdigt!

Nu blir det te och sedan god natt ?❤ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.