Filippa Rådin

”Leloleland”

Snacka om en dag i fullfart! Hur mycket man än har att göra så kan man ju liksom inte pausa mammalivet. Kidsen, eller framförallt Maximilian har pratat om Leos Lekland i månader. Han har frågat flera gånger i veckan om när vi ska åka dit igen. Han verkligen älskar det stället! Fullt försåtligt egentligen, det är ju ett riktigt paradis för lekfulla barn.

Jag försökte köpa mig lite tid för flera månader sen när Anja var på OS. Då var det nästan en fråga varje dag, varje timme, om när vi skulle åka till ”leloleland”. Jag gjorde då det strategiska valet att säga till barnen att ”när Anja kommer hem då kan vi åka dit eftersom hon ääääälskar att vara där” haha. Skitbra sagt då, men sen kom Anja hem och vi har liksom inte tagit oss dit och barnen vet ju mycket väl vad jag lovade dom för flera månader sedan. Så idag var det dags. Anja hämtade pojkarna lite tidigare och sedan åkte vi dit allihop, snacka om att barnen var överlyckliga! Och deras glädje smittar verkligen av sig, all stress man känt under dagen blir som bortblåst, det finns inget bättre än att vara i nuet med barnen, leka tillsammans och se sina små hjärtan springa omkring och ha superkul!

Vissa saker passar aldrig om man ska planera in dom, vissa saker måste man bara ta sig iväg på och skita i alla måsten och jobb som skriker på en, prioriterar man tex inte lektid på riktigt är det lätt att den äts upp av damsugning, städning, tvätt och disk och kvalitetstid med barnen får helt plötsligt mycket mindre utrymme trots att det är det man tycker är allra roligast. Jag fick mig verkligen en tankeställare ikväll.

På kvällen när vi kom hem sprang hela familjen över till grangården för lite mer lek och en gammal kompis/ granne dök upp med sina barn. den här tiden, från och med nu och framåt är den bästa tiden alla kategorier, efter vintervila börjar vi umgås och allt är så enkelt, ikväll när jag sitter här i soffan och summerar känner jag en sån tacksamhet och jag har en underbart härlig känsla i hela kroppen. Kärlek till vänner och min älskade familj som betyder allt. Fy enda in i …. vad roligt vi har tillsammans! Tack för idag!!!!

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin, 91:a

    Jag beundrar verkligen dig och Anja så mycket! Jag tycker ni resonerar så bra kring allting och samma sak gäller prioriteringar! Tummen upp för det! ??