Filippa Rådin

Avslutade resan med maximal lycka.

Vissa jobbresor blir nästan overkligt bra. Älskar när allt går i ett och man får känslan av att vara en del i stor sammanhang där allt går helt friktionsfritt. Typ som den här resan. Alla vi träffat och allt vi åstadkommit. Den får definitivt 5 stjärnor av 5 möjliga!!

Vi har haft kul, jobbat hårt och extremt effektivt, till och med så strukturerat att det blev ”mamma tid” över. När hände det sist?!

Ni som läste mitt senaste inlägg vet att vi hann med lite shopping efter incheckningen på hotellet igår. När vi kom tillbaka från stan bestämde vi oss för att bara pausa, sätta oss i repan, umgås med varandra, titta på folk och beställa in ett glas vin. Så löjligt bra?!

Kl 20 hade vi bord på restaurang Vi Viet, en magisk vietnames. Promenad dit och hem med krokusar i rabatterna fick mig nästan tårögd. Som sagt… det gäller att se dom små stunderna! Anja och jag utan barn hängandes i byxbenen och ett ständigt tjat och gnat över att man inte orkar gååååå eller: -när är vi framme!!!? Lyxen i den känslan kan nog vilken förälder som helst relatera till?.

Ställde klockan på 06.00 för att hinna gå till gymet innan frukost. Alltså vilket magiskt sätt att börja dagen på, utan stressen att hinna till förskolan. Jag körde ett lättare pass eftersom jag ska på ”jävuls träningen” ikväll ha ha ha. På det en välförtjänt god frukost och iväg för att börja arbetsdagen.

Men det bästa med den här resan är utan tvekan att vi levererat, gjort ett bra jobb och kunde boka om flyget hem och komma hem till våra små hjärtan FYRA timmar tidigare?!! Om krokusarna gav mig tårar i ögonen ger det här mig maximal lycka! Den här resan har vi maxat allt tack alla inblandade och till alla vi fått äran att umgås med!

KramF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Nu var det länge sedan jag var inne här och kikade men trots det efter att ha läst ditt senaste inlägg blir känslan densamma som alla gånger tidigare…kärlek, livslust, glädje, omtanke, samarbete….en riktigt vacker boost att få ta del av, TACK!
    Ha en fin dag,
    M

  2. Maria

    Såg ett tidigare inlägg att ni köpte sötpotatisnudlar i en butik i Umeå, vad heter den butiken och vars ligger den?

    Tack för en Inspererande blogg

    1. filipparadin

      Åååå min cravings?! Sjukt goda!!! Köpte dom på Duå i Umeå men dom finns på nätet http://imokitchen.se/produkter/ där kan du kolla vilken butik som säljer dom som ligger nära dig. Köp nudelsås soya också och du blir kung i köket. Lycka till !! ?kram F