Filippa Rådin

Anjas outfit, Söndag

Sista dagen på OS och sista dagen med kvällens outfit. Och jag måste faktiskt erkänna att jag kommer att sakna både OS, Anja och Jessica i rutan och att dela med mig av kläderna tillsammans med er. Rutinen att lägga ut ett Instagram inlägg kl 17 för att påminna er om att ”kvällens” ligger ute har efter två veckor satt sig i ryggraden ?. Men jag får hoppas att ni följer med Anja och mig vidare på vår resa genom livet med barn, resor, renoveringar, röda mattor och alla andra upptåg.  Vi är sällan still och vi går aldrig in halvhjärtat i något utan när vi kör är det 100% något annat finns inte.

Kvällens outfit Är helsvensk från topp till tå.

Blus/topp: Daisy Grace
Kjol: H&M
Skor: Tiger of Sweden
R
osettbrosch: Min egna design

Dagens outfit måste jag erkänna inte riktigt är klar än jag har inte hunnit skypea med Anja så jag vet inte vilket skärp vi ska välja antingen blir det det lilla favorit skärpet med pärlor från Valerie som ni ser i bild eller så blir det knytskärpet som jag sydde till invigningsklänningen men det återstår att se ?.

Just det på tisdag till veckan tänker jag låta er rösta om snyggaste outfiten under OS, missa inte det ?.

Kram på er ?? F

OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson   OS+pyeongchang+anja+parsonOS+pyeongchang+anja+parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Vilket bra jobb du har gjort med Anjas kläder ?
    Har fått en hel del inspiration. Tyvärr, för min del alltså, så tycker jag att den blå klänning av din design Anja hade en av de första dagarna var bland det snyggaste jag sett?

  2. Jessica

    Ni har verkligen gett en ny twist till OS, det har varit så kul att följa er och självklart blir det lika kul att fortsätta följa och inspireras av er! Och ännu en supersnygg outfit såklart!

  3. Hanna

    Förutom att slaviskt följa OS är det ett måste att kolla dagens outfit..så nu kommer det bli tomt i livet utan att hoppa runt av glädje över medaljer och inspireras av dina inlägg.. livet går vidare helt klart men blir inte detsamma..//

  4. Agneta

    Jättefint,Klart veckan ska slutas på topp.
    Om du har tid i vår får du gärna göra inlägg med förslag på klänningar.Jag ska på bröllop i sommar och tar gärna emot tips.

  5. Pernilla Sandberg

    Du är så otroligt duktig Filippa. Anja har varit så fin varje kväll. Kommer också sakna OS men nu tycker jag att Ni ska få Anja igen. Ta hand om er

  6. Ann-Sofie

    Anja och Jessica har verkligen varit proffsiga i studion och det kommer bli lite tomt när OS nu är slut. Såklart jag fortsätter att läsa din blogg. Det är intressant att läsa om vardagshändelser etc. Eftersom jag har barn i samma ålder så är det kul att läsa om barnens utveckling och egenheter.

  7. J

    Det har verkligen varit roligt att följa dina inlägg och snart är ni tillsammans igen. Ett önskemål framöver skulle kunna vara att du fördjupar det inlägg du gjorde för ett tag sen om ”kroppstyp” o tips på kläder. Kanske ta ”en kroppstyp” i taget och tipsa om kläder som skulle kunna passa. Vore superintressant, inte minst eftersom du har svårt att bli anlitad för individuella tips i nuläget. Ett litet förslag bara. ? Tack för en bra blogg som alltid! Självklart fortsätter jag följa er! Kram J

  8. Sandra

    Ja alltså det känns ju lite vemodigt och konstigt att det nu är sista kvällen med Anja och Jessica i OS studion. Nästan så tårarna kommer nu när jag skriver om det.
    Så snygg avslutnings outfit på Anja ???
    Spännande att se om det bli skärpet med pärlor eller knytskärpet ?
    Ha en bra söndag kväll
    Och absolut fortsätter jag följa dig och din familj ?
    Kram Sandra ?

  9. Cecilia Sjöberg

    Grymt snygg outfit! Blir sugen på att kopiera hela den! Tänkte höra om du vet varifrån örhängena är som Anja hade på sig i tisdags till den svart koftan med små blommor på? De var ganska små och silvriga. Tack för så mycket inspiration 🙂 Kram

      1. Cecilia Sjöberg

        Tack, väldigt fina! Min lillasyster fastnade för de örhängen som Anja hade samma kväll i ”Taxi PyeongChang” när hon hade en orange jacka på sig. Vet du var de kommer ifrån? Förstår om du inte kommer ihåg men om du gör det så hade det varit så kul att veta. Min syster fyller år på fredag så hade varit så kul att få ge henne dem 🙂 Kramar

        1. filipparadin

          Oj, det kommer jag inte ihåg men jag kan tänka mig att dom också var från snö of Sweden. Köpte rätt många av dom innan Anja åkte ?hur som helst du hitta med säkerhet något annat där annars ??