Filippa Rådin

Svar på tråkiga kommentarer.

IMG_0810

Under tiden OS pågått har det dykt upp många nya följare och frågor vilket är grymt kul! Välkomna hit! Frågorna som kommit har varit både högt, lågt men framförallt väldigt mycket positivt. Ni är verkligen underbara, tack för all pepp och stöd!
Men kände ändå att jag behöver skriva av mig lite angående några få kommentarer jag fått och förklara öppet hur jag ser på saker utan att behöva svara en och en.

Kommentarerna har handlat om Anjas klädsel, både hur jag tänkt, då i en negativ ton och hur jag kan tycka att ”detta är det viktigaste i OS”.
För mig finns det egentligen två aspekter. Mig själv och att personen som står mig allra närmast ska få känna sig bekväm och vacker i tv. Jag är i grunden utbildad stylist och designer. Jag har sedan tidigare ägt och drivit en framgångsrik klädbutik här i Umeå som vunnit pris som Sveriges bästa butik inte bara en gång utan hela två gånger. Ett av mina främsta jobb är alltså att skapa, designa och arbeta med kläder. Därför har det varit extra roligt för mig att under OS lyfta Anjas kläder och styling. Det här är också något som varit viktigt för Anja, att jag ska kunna fortsätta med min dröm. På samma sätt som att delta under OS är enormt viktigt för henne, är skapande och design det för mig. Vi är ett team Anja och jag. Vi stöttar varandra, min dröm är hennes dröm och vice versa.
Utöver det ska också tilläggas att jag har fått enorm efterfrågan och stort intresse från er läsare som verkligen vill och längtar efter kl 17.00 varje dag då ”kvällens” läggs ut på bloggen. Ert engagemang har gjort mig både in i hjärtat glad och stolt och jag har haft svårt att veta hur jag ska kunna tacka var och en av er varje dag. Man vill ju liksom skriva något personligt till er alla ?.

Kläder och styling är en större del av en TV-sändning än vad man tror, men det hamnar ofta i skymundan. Majoriteten av personerna som dyker upp i TV-rutan hemma hos dig och mig har arbetat med en designer/stylist av något slag innan inspelning/sändning. Ljus och bild gör mycket för hur en uppsättning ser ut och det är inte ”bara” att kasta på sig något och sedan sätta sig framför en kamera. Inför ett så stort och långt evenemang som OS så krävs det lång tid av förberedelser. Jag törs inte ens gissa på hur många timmar jag lagt ner för att ta fram och skapa alla outfits inför Anjas sändningar därför blir det också ens kvitto på allt slit man lagt ner när man äntligen kan se det i TV-rutan, man kan pusta ut och känna ”YES jag gjorde det”!

Mitt hjärta rusar när Anja dyker upp i bild och ser makalöst vacker ut och jag är stolt som ingen annan över hur super proffsig hon är och på vilket fanatiskt sätt hon guidar oss genom OS. Enligt mig är hon extra allt, hon är sakkunnig, har känsla, empati , värme och inlevelse. Hon är allt som gör att OS-studion och hennes egna program Gulddrömmar blir fängslande. Jag är som sagt stolt, hon är den person jag älskar. Jag skäms inte över att skriva om Anja här. Hon är den jag delar mitt liv med och min blogg är en liten inblick i mitt liv.
När det gäller påhopp om att jag skulle vara svartsjuk,.. vilka grunder det baseras på förstår jag inte, vill ni läsa mer om det har jag skrivit om just svartsjuka i tidigare inlägg.

Det här blev ett långt svar men jag kände att jag hade behov av att ge ett stort svar till vissa kommentarer. till er andra vill jag bara säga TACK för att ni är en stor glädje för mig!. TACK för att ni är med mig!!
❤️Kram F

IMG_0815

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Pia

    Du har gjort ett jättebra jobb med Anjas superfina kläder och ska bara vara stolt! Jag och min man har glatt oss åt varje sändning och tyckt att Anja varit så proffsig och snygg! Stå på dig?

    1. filipparadin

      Tusen tack för fina ord! Ja jag har också suttit som klistrad, inte bara för att hon är min fru och för att hålla koll på kläderna utan för att programmet i helhet varit så bra ? kram F

  2. Eva ohlin

    Tack bästa Filippa !??
    Har varit så spännande att få se din styling av Anja varje kväll under OS! Känns tomt att veckorna är slut. Förstår att du längtar ?.
    Tack än en gång // kram??‍♀️

  3. Susanne

    Du är helt fantastisk på styling och Anja varit kanonsnygg varje kväll i TV-rutan. Vi som bara ser resultatet kan ju inte ens ana hur många timmar du lagt ner på denna OS styling och alla era andra events. Jag tycker du är grymt duktig och du & Anja är så fina tillsammans. Vilket team!!!Tack,för att du delar med dig av er vardag med familjeäventyr och festligheter. Jag har följt din blogg sen start och kommer fortsätta med det. ?

  4. Sofia

    Äsch, skit i alla andra! Finns alltid idioter som vill kritisera andra för minsta lilla. Jag döljer varken dig eller Anja men det första jag tänkte på när jag såg Anja i tv var bara ”Wow, vad snygg hon är” allt är så rätt, grymt jobbat, visste inte förrän nu att det var du som tagit fram allting. Men verkligen, hon har verkligen varit skitsnygg alla kvällar.

  5. Helena

    Jag är en ny följare och en som verkligen har sett fram emot kvällens outfit :).
    Jag håller med om att Anja är superproffsig och ger OS-studion en ny dimension. Hon har varit supersnyggt stylad varje kväll tack vare dig. Ni är verkligen ett superteam. Tack både till Anja och dig för ett toppenbra OS.
    Så kul att jag har hittat ditt konto…jag fortsätter följa dig trots att OS snart är slut :).

  6. Anna

    Man kan verkligeligen se din kärlek till Anja i de kläder du skapat och satt ihop till varje sändning.Hon i sin tur tar emot och levererar tillbaka på ett lysande sätt.Jag tycker att Anja Jessica och du har gjort sportevenemanget ovanligt trevligt!!!

  7. Agneta Truelsen

    Tråkigt med olyckliga människor, för det tror jag dom är, dom som klagar. Och det ju iofs synd om dom, tråkigt bara att dessa tar ut det på andra. Låt oss lämna dem därhän.
    Jag är ny på din blogg av den enkla anledningen att jag ville tala om hur fin jag tycker Anja är och hur fina kläder du tagit fram. Och detsamma gäller min man, varenda dag väntar vi på vad Anja ska ha på sig, för vem kan påstå att det inte har betydelse…?! Och man blir glad, lite glamour, finess och stil kliver in i vårt vardagsrum! Det behövs i den grå (OK, min vardag är inte sååå grå….) vardagen.
    Sen blir msn smittad av era glada, trevliga, härliga personligheter oxå, icke att förglömma.
    Och du milde vilket arbete Anja gör i studion!!!!!
    Kramar fr
    Agneta
    (och Peter)

  8. Annica

    Har hittat din blogg o måste bara säga såååå fina kläder Anja har! I like! Inspirerande! Tråkigt att du får negativa påhopp. Säger mer om de personerna än något annat. Ha en fin kväll!

  9. Helen Dahlberg

    Fortsätt stötta din fru och lev er dröm. Du gör sååå fina kläder! Längtar tills du släpper en egen kollektion! ❤️

  10. Cattis

    Tack för att vi jag får ”vara med er”. Jag tycker ni känns som ett drömlag på så många sätt och jag har älskat dagens outfit under OS.

  11. Helen

    Tycker inte att du ska ta åt dej av vad de säger om det är dålig kritik..ni är ett superteam du & Anja, proffsigt och himla snygga outfits ??? Kan även säga dej att hade det inte varit Anja & Jessica och dina plagg i OS-studion, så hade varken jag eller maken kikat så mycket på OS som vi gjort..BÄSTA OS-sändningarna & mellanakter nånsin!!!? Guld till dej, Anja & Jessica???? Kram Helen

  12. Nancy

    Älskade Filippa ..du är underbart med Anja och alltid spännande att ser på OS kl 19 så vackra fina kläder och det ä förste gången som är så trevligt att kolla på OS .Anja o Jessica är perfekt och så mycket trevligt.Låt ingen förstör din dag…det finns alltid otrevlig människor…Du är underbart duktigt stylist med bra smak o mycket kärlek till Anja och en trevligt blog du har ..tack för du bjudar lite av erat liv.kram ?????

  13. Caroline

    Tycker inte du skall ta ta dig av de negativa kommentarerna.Det vore ju konstigt om inte Anja skulle anlita sig egen fru som stylist, som enligt mig är jätteduktig Anja är alltid så fint klädd.Ni är ett superteam som plockar fram det bästa hos varandra?Jessica har ju också en egen stylist så detta är ju inte konstigt alls, Bara avundsjuka för att ni tillsammans är så proffsiga.
    Väntar på spänning på dagens outfit. Tack för att ni är ni❤️❤️??❤️❤️

  14. Rantamor

    Tycer du gjort ett jättebra jobb med Anjas kläder i Os-studion, alltid spännande att se vad hon har för kläder
    och hur hon ser ut i sändningen, men alltid är hon strålande vacker !!!
    Och vilket program Anja och Jessica har gjort/gör i OS-studion så roligt att följa.
    En stund när jag pyjamast mig och lagt mig i sängen och njutit av programmet.
    Negativa kommentarer borstar vi bara bort…tjopp tjopp..

    Kram Rantamor.

  15. Helena R

    Det finaste man kan göra för sin partner är att göra den trygg. Att sitta i en tv-studio i direktsändning utan att kunna ta om är ansträngande. Att då få känna sig trygg i både sportkommentatorsrollen OCH i privatklädselrollen är stort. Ett mindre stressmoment.
    Vanliga sportkommentatorer är vana med stylister. Att som aktiv gå från sportklädsel och hitta en egen stil i privatklädsel är inte det lättaste. Speciellt inte med byten och sammansättning så många dagar som för ett OS.
    Du och ni har gjort ett stort jobb. Anja har varit vacker var sändning! ❤️

  16. Petra G

    Tack för all bra inlägg och för fantastisk snygg och personlig styling på en redan fantastisk Anja.
    För mig som är sportintresserad mest i OStider och alltid modeintresserad, så du och Anja är den perfekta kombon i bloggvärlden. Och när man ser den värme, kärlek och omtanke ni delar med er av, så är ni nog den perfekta kombon i alla väder.
    Tack till både Dig och Anja att ni ger ytterligare en dimnesion och lite inblick bakom kulisserna.
    PS. Jag ser fram emot när du startar ett eget märke, kommer stå först i kön. Alla kläderna är urfina, men invigningsklänningen är helt makalöst snygg.

  17. Carina

    Ni två är ett fantastiskt team och sånt retar ju alla inskränkta människor…Anja strålar verkligen och det syns hur bekväm du får henne att känna sig. All kärlek till er❤️

  18. Wic

    Så tråkigt att läsa att det finns de som kommer med tråkiga kommentarer. Jag kan inte riktigt fatta varför man gör så…. ?. Själv är jag bara full av beundran över dig Filippa över jobbet du gjort och över Anja som gör jobbet nu i OS-studion. Ni är verkligen ett team som lyckats. Forsätt med de ni gör för ni gör det så jäkla bäst. Tack för att ni delar med er av allt ni gör ❤️???☀️

  19. Susanne Bengtsson Lund

    Du har såå rätt filippa!
    Att få känna sig välklädd och snygg gör oxå att man känner sig mer säker som person. Så är det iallafall för mig när jag föreläser. Blir mer trygg i situationen istället för att undra o bli osäker på tex glipar skjortan, tröjan drar Iupp mot min lite för breda bak, fel färg som gör att man ser sjuk ut istället för fräsch m.m. Du o Anja är ett team som jobbar ihop , ni är proffs på det som ni kan enskilt och tillsammans!
    Heja er .. skit i alla surisar som bara är avundssjuka ..

  20. Cecilia

    Tycker att det är kul att läsa om hur du/ni tagit fram kläderna å hur ni tänkt. För ibland funderar jag hur ni tänkt då jag inte alltid här samma smak men så är det ju!
    Ta åt dig all ära å snart är hon hemma hos er igen å delar ansvaret som du så fint har tagit där hemma (säkert med stöttning från Anja på sitt sätt) Massa kramar

  21. Jenny

    Hej.
    Jag är också ny läsare men har aldrig skrivit kommentarer på någon blogg förut men NU tänkte jag göra det.
    Jag bara tänker på hur fantastiska ni bloggare är och hur ni öppnar upp era hem, familjer och känslor för oss läsare. Vi läsare borde vara tacksamma över att vi får ta del av er vardag. De bloggar som jag inte gillar att läsa eller som inte stämmer med min personlighet tar jag bort och jag fokuserar på de jag gillar. Så kan väl alla göra istället för att lägga in taskiga kommentarer som inte leder någonstans mer än gör alla inblandade illa.

    Jag har under OS känt en otrolig stolthet att du och Anja lägger ner så mycket arbete för oss, vi som ska titta på OS. Att sen få följa dig i arbetet bakom har varit fantastiskt.
    Jag hejar på er i alla lägen.

  22. Åsa Wallin

    Det är så oerhört tråkigt med negativa kommentarer, jag har svårt att förstå vad det ger folk att ägna sig åt gnäll. Att vi inte tycker lika är helt ok, men enligt mitt sätt att se på det handlar det om elaka påhopp. Varför kan vi inte bara vara vänliga mot varandra, Ogillar man det du och Anja gör behöver man inte titta på din blogg, det är ett fritt val. Kämpa på Filippa, bry dig inte om gnällpluttar, stanna i ljuset och gläns?

  23. Anneli

    Hej! Jag måste bara säga att jag älskar dessa dagens outfit inlägg! Jag älskar Anjas stil och det är så kul att se någon med samma kroppsform som en själv och hur man kan styla den! Så TACK helt enkelt! <3

  24. Mia

    Du har gjort ett fantastiskt jobb! Anja är lika snygg varje kväll och som du skriver ville du få henne att känna sig bekväm också. Jag är jätteglad över att vi har fått dölja dig ”bakom scenen”! Tack för att du/ni delar med er!

  25. Sandra

    Bra inlägg och att du skrev av dig här. Heja dig Filippa??
    Du gör ett kanon jobb och kan tro att det inte alltid är lätt. Men i slutändan blir allt toppenbra ?
    Anja för också ett fantastiskt jobb i OS studion, så himla duktig är hon. Häromdagen träffade jag på en bekant, vi småpratade lite och han frågade om jag kolla på OS nåt, och så sa han att han tycker att OS studion kl.19 på kvällen är så bra, Anja är så duktig sa han. Detta helt ovetandes om att jag följer dig och tycker du och Anja är grymma. Så ja, din Anja är omtyckt i OS studion? ??
    Kram fina du ?

  26. Helena

    Jag är ju en av dem som hittat hit tack vare din fina styling av Anja i OS studion . Tycker att du gör ett grymt bra jobb . Man blir helt klart inspirerad av alla fina outfits . Fortsätt med det du gör och försök att inte bry dig om elaka kommentarer . Ha en fortsatt härlig dag . ?

  27. M

    Hej,
    Jag hoppas verkligen inte jag på något sätt skrivit någonting som du har kunnat uppfattat som negativt då jag under de här OS veckorna verkligen fått en massa positiv energi, aha upplevelser, glädje och livslust av Dig och Anja och hela OS-gänget både atleter, programledare och journalister mfl.
    Ha en fin helg och var rädda om er, tack.
    M