Filippa Rådin

Vinn bästa uppvaknandet från Philips värde 1699 kr

– I sammarbete med Philips –Lucka #17 Filippa

Idag är det äntligen min tur att få vara med i Julklappsjakten och jag tar över stafettpinnen från min underbara kollega Manne Forsberg.

Det här är ett samarbete med Philips och du kan vinna en Wake-up-light med värde 1699kr

När mörkret verkligen har omfamnat oss och energilågan är inte på topp så finns det små saker som göra att man orkar lite mer och som ger den där extra energiboosten. Jag och min familj har under hösten valt att  vakna till just Wake-up-light. Höjdaren är när vi ska lägga oss och barnen slår på en knapp som ger en solnedgång och ett lugnt naturligt ljud börjar spela som barnen verkligen slappnar av till i takt med ljuset och ljudet. Lika är det på morgonen när vi vaknar till soluppgång och fåglarna börjar kvittra. Numer är det sällan sura miner på morgonen och jag tycker att vi alla är piggare när vi vaknar upp tillsammans med ett ljus som simulerar en soluppgången.

För närvarande är Philips Wake-up Light den enda enhet vars funktion är kliniskt bevisad. Studierna som har genomförts i oberoende kliniska anläggningar där Wake-up Lights effekter på uppvaknandeupplevelsen har studerats och bevisats.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Detta skulle bli den optimala födelsedagspresenten till min tonårsdotter. Inte bara för att tonåringar generellt sett sover djupt och länge om de får. Utan för att hon i sitt kämpande med att komma tillbaka till tävlandet efter en jobbig korsbandsoperation, förtjänar att få vakna upp behagligt tidigt på morgonen för att ta sig till gymmet och nöta på med sina övningar <3

  2. Åsa Rosencrantz

    Jag skulle vilja vinna den till min minsting som har så svårt att somna utan lite ljus och sedan ännu svårare att vakna på morgongen och komma igång – han skulle verkligen gilla en sollampa som kompis till hans månlampa

  3. Linnea

    Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara en enorm gåva till min kropp men även min själ. Jag har som mål 2018 att älska och ta hand om mig själv & morgonen är något jag tycker är riktigt jobbigt. Jag är enormt morgontrött. Jag jobbar vanligtvis som vårdbiträde på ett äldreboende, och jag fullkomligt älskar det jobbet men de dagar som man börjar klockan 7, och skall upp klockan 6 är oftast väldigt, väldigt jobbiga. Kan ibland må så psykiskt dåligt (pga av trötthet) att jag måste ta ett glas vatten och sitta en stund i tystnaden för att få igång mig själv en aning. Jag förväntar mig inte att en wake up light kan ordna upp hela mitt problem men det skulle verkligen sätta guldkant på vardagsmornarna då kroppen kan få vakna upp på ett mer naturligt sätt och förhoppningsvis kunna få må lite bättre. <3

  4. Anna

    Denna årstid suger verkligen kraft och liv ur mig. I år orkade jag inte stå emot utan föll handlöst ner i depressionen. I januari är det meningen (på papperet) att jag ska vara stark och pigg 7-16 igen. Att få vakna till ljus vore en dröm för mig som bara ser mörker.

  5. Linda Jarenmark

    Varje morgon i vårat hus,
    barnen har ögonen fulla med grus.
    Trötta och sura de gnäller om allt,
    speciellt nu när det är extra mörkt och kallt.
    Jag önskar de av Philips i julklapp fick,
    en underbart smart och häftig manick.
    som låter dem vakna till kvitter och soluppgång,
    blir bättre än mammans hurtiga sång.
    De säkert mer pigga och glada kommer vara,
    och ännu bättre skolan kan klara.
    Å mornarna kommer troligtvis gå så lätt,
    om de efter jul väcks på detta sätt.

  6. Nadia Walaf

    Jag har 6 alarm inställda på mobilen, som jag alla lyckas stänga av (inte snooza) utan att jag ens är medveten om att jag gjort det. Ljudet blir liksom en del av min dröm, stänger av det och dras in i samma dröm igen… Wake up light kanske är grejen som kan rädda mina morgnar?

  7. Annika O

    Har sömnproblem på många sätt,
    så att stiga upp är inte lätt.
    Försover både mig och barnen,
    så det jag önskar under granen,
    är hjälp utav ett riktigt proffs –
    Wake-up-light från Philips förstås!

  8. Anton F

    Vilken möjlighet detta är! Min sambo har tjatat hål i huvudet på mig om att vi ska köpa en sån här, det vore så himla perfekt att få överraska henne så här i jul med en drömpresent (innerst inne är jag också lite sugen, men säg inget). Så snälla, rädda mina öron och förgyll våra mornar och låt oss vinna!????

  9. Anton

    Vilken möjlighet detta är! Min sambo har tjatat hål i huvudet på mig om att vi ska köpa en sån här, det vore så himla perfekt att få överraska henne så här i jul med en drömpresent (innerst inne är jag också lite sugen, men säg inget). Så snälla, rädda mina öron och förgyll våra mornar och låt oss vinna!

  10. Therese

    Åååh denna är min drömvinst!! ✨ hatar att vakna i ett mörkt kolsvart rum nu under vintern, Går upp 05.40 och vandrar omkring som ett spöke i mörket och fryser. Denna skulle göra megastor skillnad för mig är jag helt säker på, och få mina mornar mycket mysigare och ljusare och därmed mig gladare och mer energirik. Åh håller tummar och tår! ??✨

  11. Tove L

    Åh en sån har jag drömt om länge. Våra mornar är tuffa. Ingen vill gå upp i detta mörker. Jag får tvinga mig upp och försöka få upp min familj. Att få en ljuvlig uppvaknandeupplevelse med Philips Wake-up-light hade varit fantastisk. Vilket julklapp:) Kram från Tove/OTTO

  12. Marie

    Vår 8 mån. baby sover i samma rum och kanske kanske skulle hon bli gladare av att slippa pappans hysteriska mobilsignal 05.50 varje morgon ?? och kanske, bara kanske, skulle mitt morgonhumör bli mer harmoniskt ??? *hoppas*

  13. Sofia määttä

    Flyttat till en by norr om polcirkeln, dagarna är magiska med snö och kyla. men jag och mina kids skulle behöva en liten gosig nattningsrutin, just nu kaos vilket gör mornarna ganska grusiga…en sån här lampa skulle vara bästa julklappen för att starta nya året med friska tag!

  14. Linnea H

    Ute är det så kallt och blött,
    jag känner mig ständigt trött,
    för min kropp solens strålar saknar,
    när jag varje morgon till mörker vaknar,
    energin försvinner därför ur kroppen,
    jag önskar mig en Philips så jag återigen kan må toppen.

  15. Emelie

    Om jag vann skulle jag ge den till min svärfar! Han klarar inte av det mörka Sverige den här tiden på året…han blir nedstämd,osocial och lite deprimerad. Han skulle verkligen både behöva en sådan lampa och uppskatta den!!
    Tack för härlig blogg!!

    Kram Emelie

  16. Elin

    Ett av de värsta ljuden jag vet är när väckarklockan ringer på morgonen. Ofta flyger jag upp, orolig att jag försovit mig.
    Skulle älska att få möjligheten att vakna upp till fågelkvitter istället för gällt ringande klockor. Att kunna vakna fridfullt och utvilad istället för stressad. Och att kunna somna till avslappnande ljud och släppa de listor jag sätter upp i huvudet att göra nästa dag.
    Åh, vilken härlig vinst detta skulle vara! 🙂

  17. Christin Almgren

    En wake up light låter som en dröm i lina öron. För som mamma till 3 grabbar som behöver få en bra start på dagen för att orka dagis och skola innebär det för mej som mamma att få dem att vakna på ”rätt sida”. Att känna av vilket humör de kan tänkas vara på och vad man kan säga och inte. En fin balansgång. Att dessutom ha en morgontrött make som också behöver uppmuntrande ord ja det gör mina mornar till ett äventyr. Här vore ju ett ljus likt soluppgången en tillgång. Att vakna utsövda och på gott humör för en ny dag med nya utmaningar, ihop med mina grabbar. Det vore ren och skär lycka!

  18. Frida Elmgren

    Svårt jag har att vakna upp,
    jag önskar jag var pigg som en tupp.
    Ständigt trötter är,
    sover sådär.
    När jag äntligen somnat sover jag gott,
    men har svårt att vakna långsamt smått.
    Denna har jag hört oerhört mycket gott om,
    önskat få prova den någon gång.
    Ännu bättre hade varit att en egen ha,
    därför hoppas jag denna vinsten ta.
    Önskar dig samtidigt 3:dje advent
    och tackar för alla fina gåvor du till oss läsare har sänt <3

  19. Erika Granqvist

    Mörkret är här, det är här för att stanna en lång tid i vårt vinterland. Denna vecka har jag dock sett mer ljus och värme än någonsin tidigare, med detta menar jag den värme och kärlek som människor visat genom att skänka pengar i välgörenhet till musikhjälpen. Detta kommer ge mig Energi och glädje under lång tid. Januari är en månad som känns lång, inte bara för att den sakta vänder mörka dagar till några minuter mot ljusare tider utan även för den otroliga kylan som brukar smyga sig på här uppe i norr. Det skulle vara fantastiskt att få hjälp med uppvaknandet, inte bara mig själv, utan mina fantastiska barn med en wake up light i vårt sovrum. <3

  20. J

    Jag hoppas få fira en fantastisk vän.med en sådan lampa,hon har precis fått en npf diagnos och har svårt att varva ner och kunna sova. Eftersom hon kan ha svårt att sortera alla tankar och intryck blir hon lätt väldigt trött på morgonen och jag hoppas verkligen att en sådan lampa skulle underlätta hennes morgon och vardag genom att hjälpa henne att spara energi som hon så väl behöver till andra saker 🙂

  21. Helle

    Åh vilken grej att vinna – hoppas verkligen den kan hjälpa mig genom vinteren då mitt energi nivå inte är i topp då det båda är en kamp att släkna ljuset på kvällen men mest brutalt att slå på ljuset på morgon.

  22. Sophie

    Med kroniskt sömnproblem, drar jag i alla halmstrån för att få en bättre sömn.
    Att aldrig få känna sig utvilad unnar jag ingen, kunde jag bara få någon timmes
    mer sömn och ett mjukt uppvaknande vore det underbart.Då skulle jag orka mer och kanske bli mitt gamla glada jag igen.

  23. Charlotta Sahlberg

    Jag har läst/hört såå mycket gott om denna lampa och alltid önskat mig en sådan. Det har inte riktigt funnits utrymme i vår ekonomi för att investera i en sådan och därför håller jag tummarna extra hårt nu. Drömmer om att också få vakna till en soluppgång och få bästa möjliga start tillsammans med min familj!

  24. Charlotta Sahlberg

    Hart läst/hört såå mycket gott om denna lampa och alltid önskat mig en sådan. Det har inte funnits utrymme i vår ekonomi för att investera i en sådan och därför håller jag tummarna extra hårt nu. Drömmer om att också få vakna till en soluppgång och få bästa möjliga start tillsammans med min familj!

  25. Beatrice

    Wow!! detta vore den ultimata julklappen till min älskade mamma som kämpar och arbetar som busschaufför och ofta startar sina dagar klockan 03. Vem har inte svårt att få ihop sin skönhetssömn med sådana tider? Därför vore det fantastiskt att få ge henne det bästa uppvaknandet!
    Tack för en inspirerande och hoppingivande blogg ??

  26. Helena Andersson

    Barnen växer och blir stora
    Man vill ju ingen tid förlora
    Vår tonårsson är svår att väcka
    Även om vi som föräldrar är käcka
    En wakeup lampa
    Gör att vi slipper tjata och klampa
    Istället av morgonen vi tillsammans njuta kan
    Och förhoppningsvis han till skolbussen hann

  27. Elisabet

    Midnatt råder, i huset är det stilla
    alla sova, utom den lilla.
    Han ligger och stirrar upp i sitt tak
    men snart är det skola och dags för uppvak.
    Att då vakna upp är inte lätt,
    men tänk att få hjälp på något sätt.

  28. Ingela Wulff

    Hej

    Jag är väl knappast unik med att ha stora problem med mörkret som ligger som ett täcke över vårt avlånga land mer eller midre dygnet runt nu på vintern.
    Men jag vill göra vad jag kan för att familjen inte ska behöva drabbas av mitt otroligt dåliga humör som jag drabbas av när jag inte får se solen.
    Med denna lampan kommer jag åtminstone vakna behagligt så morgonhumöret räddas.

    Kram
    Ingela

  29. Camilla Kjäll

    Tänk så mycket piggare jag skulle bli att få vakna till denna, klockan 3.50, då jag skall upp och köra kommunens invånare till sina jobb med min min buss.
    ”En trött bussförare”

  30. Camilla Kjäll

    Tönk så mycket piggare jag skulle bli att få vakna till denna, klockan 3.50, då jag skall upp och köra kommunens invånare till sina jobb med min min buss.
    ”En trött bussförare”

  31. liselotte andersson

    Den här skulle jag vilja vinna för min sambos skull, skulle vara intressant och se om han får en bättre sömn och vaknar en aning piggare, skulle vara underbart

  32. Anja

    Just nu känns det mesta nattsvart, och varje morgon är hemsk. Det skulle vara spännande att se om denna lampa skulle hjälpa mig ur denna mörka period som alltid infaller vid samma tid, varje år för mig.

  33. Patricia

    Min son är 2 1/2 år ,han vaknar i olika tider varje dag ,jag har provat allt men han är känslig . Jag önskar mig verkligen den.

  34. Patricia

    Min son är 2 1/2 år ,han vaknar i olika tider varje dag ,jag har provat allt men han är känslig . Jag önskar mig verkligen den

  35. Åsa Johansson

    Tänk att sakta få vakna till denna, långsamt sträcka ut vinterkroppen till en ny härlig dag. När kvällningen sedan kommer skulle det mjuka ljuset vagga in oss i sömnens rike. Ja, det vore riktig vardagslyx för både stor och liten.

  36. Bea

    När man arbetar med ungdomar, vilka är vår framtid, vill man så gärna kunna ge allt till dem varje eviga dag. Med detta mörker, kommer också tröttheten och ibland (läs; typ varje dag!!!!!) känner jag att just den tröttheten drar mer min kapacitet som människa och jag kan då inte ge allt jag vill och har. Håller tummar och tår för mig och ”mina” barn ❤️

  37. Therese

    Jag hoppas vinna för jag tror att den skulle kunna hjälpa mig att komma upp morgonen nu när det är som mörkast ute. Jag är skiftarbetare och måste därför ställa om mig från vecka till vecka. Den veckan när jag jobbar sent måste jag ändå upp med barnen på morgonen efter endast 4.5 timme sömn. Kanske kan denna bidra till ett enklare uppvaknande. Håller tummarna.

  38. Emma

    Jag i kiruna bo. Har svårt att komma till ro. En sömnstörning mig stör. Jag känner mig rätt mör. Mörkt dag som natt gör mig rätt matt. Tänk att få vakna pigg och till ljusen skulle göra mig susen

  39. Trine Friis

    Ljus och kärlek är vad jag vill giva till min familj, när vi tillsammans kryber ner i sängen och ska sova efter en härlig dag med hjärtet full av minnen vi tillsammans har skapat ❤️ Och att vakna till fåglarnas kvittran och veta att en ny dag ligger framfor oss och att det är vi tillsammans som fyller den och att den inte annat kan bli än magisk ✨ for vi är dom vi är och de bästa for varandra ? Dröm och tro på dina drömmar och de vill bli verklighet sa min mormor alltid till mig, så det vill jag göra inatt ✨✨ och kanske drömmen blir sann. Tack for att du låter din själ ta så mycket plats i din blogg – det gör den så genuin ?

  40. Åsa Wallin

    Vilken glädje att få vinna en sådan lampa. Jag har lider av uttmaningssyndrom efter att ha gått i väggen två gånger ett av symtomen är morgontrött och under vinterhalvåret är det bedrövligt att komma upp. Jag håller tummarna?

  41. Camilla Sandmark

    Vad fantastiskt det skulle vara att både få somna och vakna till en Wake-up Light. Var lite skeptisk till en början om det verkligen fungerar men överallt där jag hittar recensioner så överöser man den här med lovord så det skulle vara riktigt kul att få testa. Här hemma är vi två som jobbar i skift och dessutom finns barn med i bilden som har sina vilostunder. Då vill man undvika väckarklockor som låter som tröskverk och som får det att ringa i öronen flera minuter efter det man stängt av dem. Kanske därför som vi är så morgontrötta och griniga här i familjen. Dygnet runt. Vi behöver få vakna upp till solsken och fågelsång varje dag. Det tror jag att vi kommer att må toppen av och vårt humör med.

  42. Eva Sörensson Höglund

    Önskar mig en sådan . Lever med värkproblematik och Dover sällan mer än två timmar i stöte. Minns inte när jag fick sova en hel natt. ❤️❤️Till er

  43. Anna

    Jodå, visst känner jag till Wake Up Light, men det har inte blivit så att jag skaffat en. Jag tror att jag under den mörka årstiden skulle må mtcket bättre av att vakna i visst ljus än i detta eviga mörker! Det skulle inte bara göra mig piggare, jag tror också att sinnesstämningen skulle förändras. Det vore väldigt mycket värt för mig och hela familjen!

  44. Anna

    När klockan ringer 6 på morgonen och man ska vara pigg tills man ska och prestera på träningen. Då hade kvittrande och ljuset varit en strålande idé. Dagen hade börjat på bästa sätt och man kan aldrig kliva upp på fel ben och starta morgonen dålig.

  45. Anna

    Om jag har turen att vinna kommer en av mina närmsta kompisar få denna i julklapp. Gåvan får hon av mig för att hon alltid finns där för mig i både med och motgång.

  46. Camilla

    En sån skulle jag behöva. Min son skulle nog bli överlycklig om han fick en glad mor som skiner som en sol efter att ha fått vakna upp försiktigt till den klockan. Han skulle nog tacka er oändligt mycket!!!

  47. Maria

    Åh precis vad min lilla son skulle behöva.
    Vi är familjehem till en liten kille med särskilda behov. Han är autistisk. Vintertid är alltid lite tuffare för honom framförallt morgonen. Han förstår inte att det är dags att kliva upp för det är ju mörkt ute. När du skrev om denna blev jag så glad. Det skulle förenkla och hjälpa hans start på dagen enormt ❤
    Nu håller jag tummarna ???

  48. Jeanette

    För att vi är värda det, min fru och jag.
    Att få lyxen att vakna till kvitter på morgonen och att långsamt sluta dagen för att glida in god nattsömn.
    Kanske blir det vår verklighet inför 2018
    Hur som helst, tack för din härliga blogg som är både varm och spontan!
    Jag har blivit varm i hjärtat fler än en gång.
    Kram ?

  49. Julia

    Jag och min sambo är båda väldigt svårväckta och lyckas alltid somna om trots ett jobbigt larm på andra sidan av rummet. Med en Wake up light hade båda vaknat mjukt och fint på rätt sida, så det hade varit den ultimata julklappen till oss ?

  50. Caroline

    Vi har vaknat 04.30 varje morgon i fyra år. Vi har begåvats med världens morgonpiggaste kille. Man hinner med väldigt mycket på en dag när den blir lite extra lång. Men morgonstunden är rätt mörk så här års och jag hittar knappt till kaffekokaren.

    Det hade varit rätt mycket mysigare att vakna till ljusa morgnar.

  51. Cia

    Är detta lösningen för mig?
    Kan vara så att det är en smått genial liten grej
    Jag har sömnbesvär sedan många år
    Och testar alla tips jag får
    Den låter för bra för att vara sann
    Åh vad jag önskar att det var jag som vann

    Kram och God Jul från Cia i Gävle

  52. Helena A

    Önskar starkt att få denna underbara lampa vinna, tänk att få lugnets ljus och ljud få somna in till och vakna med fågelkvitter trots morgonens mörker här i norr..
    Efter en hektisk tid med jobb och stök här hemma önskar jag få sova gott om natten och vakna utan knorr när klockan klämtar alldeles för tidigt då man till jobbet måste ila.
    Önskar er en God Jul från Boden i norr ?

  53. Caroline L

    Jag vet av erfarenhet att mitt sinne är mörkt fram till mars. Detta är en årstid som dränerar mig på energi så jag hoppas få hjälp av tekniken.

  54. Monica

    Min son tycker 4:15 är en bra tid att gå upp på morgonen. Varje dag. Året om. Det tycker inte jag. Kanske blir jag på bättre humör om jag får vakna med långsam morgonsol, men jag gissar att jag då måste sätta larmet på 3:45??

  55. Angelica

    Jag vill så gärna vinna den! Vår dotter har alltid haft svårt att somna och jag tror att en sådan lampa med ljud skulle hjälpa henne (och kanske även mig).

  56. Linda Johansson

    Oh vad jag blev glad när du tävlar ut Wake-up-light. Jag har så länge önskat att köpa en sådan men dem är för dyra för min plånbok. Anledningen till att jag vill vinna är att jag har otroligt svårt för att vakna på morgonen om jag inte måste sätta klockan och när jag vaknar så ligger jag gärna kvar en stund och funderar på allt möjligt. Så ibland känns det som jag förlorat halva dagen. Med en sådan så tror jag att jag verkligen att vunnit massa och gått upp bra mycket tidigare än nu. OCH hade jag vunnit denna så hade det verkligen blivit bästa julklappen ? för den hade fått upp mig på mycket bättre tid än vad jag själv lyckas med nu.

  57. Gunvor

    Tröttare än trött var morgon är jag
    Uppe före tuppen,långpendlar var dag
    När vintermörkret nu omger mitt hus
    det vore en dröm att få vakna med ljus

    Tack fr en fin blogg och allt gott till dig, Anja och alla barnen

  58. Malin

    Känner mig ofta som att jag gått in i en vägg eller som om 14 apor hoppat på mig under natten när jag vaknar av alarmet – detta vore en toppengrej för mig!

  59. Amanda Tapani

    Min sambo börjar vara så extremt less på mina 5 alarm som jag snoozar igenom varje morgon. Kanske blir nöjdare med en lampa som lyser upp rummet? ?

  60. Hannah

    Åh vilken grym vinst ?
    Jag och min sambo behöver oftast gå upp samtidigt och är lika bra på att snooza alarmer båda två. Vi skulle verkligen behöva hjälp att vakna och komma igång om morgnarna och detta verkar så spännande. Håller tummarna för vinst. ❤️

  61. Annika

    Sökte upp den direkt när du skrev förra inlägget men såg att den var alldeles för dyr för min plånbok. Kollade då på billigare alternativ på Kjell&Co men överlade sedan med mig själv att de kan inte alls vara lika bra så det blev inget köp alls. Jag skulle bli otroligt glad över att vinna en sådana då mina morgonar börjar med 45-60 min snooze och sedan blir det stress vilket alla i min omgivning vet att jag avskyr. Jag har testat det mesta med att tända lampan i taket, vid nattduksbordet och i fönstret men jag blir så arg av ljuset. Morgonmänniska är inte jag. Hoppas hoppas att en sådan lampa kan finnas i min ägo snart.
    Tack för en bra blogg, kram.

  62. Yasmin

    Då det är mörkt i norr är det svårt att gå upp då mörket är påtagligt de flesta timmarna på dygnet med denna väckarklocka slipper man tro att det är mitt i natten när det är dags att kliva upp med hjälp av ljus så blir det lättare att komma i tid. Nu får man allt hålla tummar och tår

    God Jul från Luleå

  63. Lisa

    Att varje morgon vakna till ljus
    Skulle innebära ett gratis lyckorus
    En sån här fin grej
    Är inget min studentplånka unnar mig
    Varje dag skulle den komma till nytta
    Det kan jag lova er utan att mytta
    Att dessutom vinna den av just er
    Japp, nu sitter jag här och ler
    Anja och Filippa, förebilder är ni två
    Önskar fler var som ni, men det är få

    Ha en fin dag!

  64. Hanna Boman

    God jul ? då min kära pojkvänn har svårt att få sig upp på morgonen och är expert på snozza ? skulle jag bli glad att få prova denna väckarklocka som förhoppningsvis gör att han vaknar upp i tid och vill inte lika mkt trycka på snozz utan känner sig utvilad och vaknar rätt ?

  65. Daisy

    Jag önskar vinna den åt min sambo för jag är sjukt trött på hans snoozande 45-70 minuter som väcker barnen VARJE j*vla morgon… så fast det är han som ska upp för att jobba är det jag som får gå upp med barn och strax efter det kliver han retsamt upp (utan att se att vi är vakna å igång) och klagar över vad trött han är. Glömde jag berätta att det är jag som har barnansvaret även på nätterna?

  66. Jennie Berggren

    Hej!
    Detta vore något för min familj och min 2 åriga dotter som har så svårt att somna på kvällarna. Vi har provat allt känns det som och inget som funkar.
    Sen vore det underbart att få vakna av fågelkvitter och en härlig soluppgång för oss alla. Nu håller jag tummarna på att denna sak hamnar hos min lilla familj. Ha en fin dag alla!
    Jennie

  67. Maria Parment

    Tilll min trött dotter, som ger mig gråa strån varje morgon. Att slippa tjata och tjata och få en lugn morgon vore en dröm ???

  68. Jennie Berggren

    Hej!
    Detta vore något för min familj och min 2 åriga dotter som har så svårt att somna på kvällarna. Vi har provat allt känns det som och inget som funkar.
    Sen vore det underbart att få vakna av fågelkvitter och en härlig soluppgång för oss alla. Nu håller jag tummarna på att denna sak hamnar hos min lilla familj. Ha en fin dag alla!
    Jennoe

  69. Cecilia. Eriksson

    Kämpar med en utmattning sen 2003… Har inte vaknat pigg en enda morgon sen dess! Med en 3-årig son skulle det vara så värdefullt att få möta honom med en mysig morgonhälsning istället för mitt griniga och trötta morgonhumör…. Har försökt med timer på en lampa, men det skapar en stressreaktion som i sin tur utlöser migrän… För mig är det numera ”vardag”, men för min lilla prins skull så vore det kanon med en wake-up-light, så han kan få positiva minnen av sin mor på morgonkvisten. ; )

  70. Lotta Stenberg

    För en 14-årig dotter som kräver många timmars sova, och ett morronhumör som inte är så glatt kan jag lova. Skulle detta för henne vara toppen, tänk att få somna mysigt och dessutom vakna glad i kroppen. Vakna till solljus å fågelkvitter varje morgonkvist, jag som mamma blir nog gladast -javisst! Hoppas jag får glädja dottern min med denna lampa så fin, från bästaste tomtenissan Filippa Rådin.

  71. Elin

    En trött arbetande förskolepedagog som knappt tar sig upp i vintermörkret. Behöver få vakna till en ljus som ger energi!

    Hoppas få vinna och samtidigt önska dig och din familj en fridfull jul! /Elin

  72. Therese

    Jag kan inte leva utan ljus! Året runt sover jag utan neddragna rullgardiner men nu på vintern gör de ingen skillnad. En Wake-up-lights skulle rädd min mörka tid, tänk att alltid får vakna med ljuset och ljudet av sommar.

  73. Stina Gustafsson

    Denna tävling passar mig perfekt. Har nyligen separerat och flyttat längre bort från jobb, barnens andra hem och skola. Detta betyder att både när jag är själv eller har barnen så måste vi gå upp betydligt tidigare än förr men det är tungt just nu. Barnen är trötta och vi stressar på morgnarna för att vi hela tiden somnar om och då ska vi inte prata om när jag inte har barnen, försov mig i torsdags och vaknade när jag borde varit på jobbet. Suck! Jag behöver verkligen den där väckarklockan.

  74. Jessica Sundberg

    En trött och sliten småbarnsmamma med heltidsjobb hus hem vovve behöver energi! Pga jobbets art kan jag inte ta lunchpromenader alls och kan därmed inte få dagsljus under hösten och vinterns mörka månader. En solenergilampa skulle kunna vara en lösning och göra mig till en piggare och gladare mamma!

  75. Stina Gustafsson

    Denna tävling passar mig perfekt. Har nyligen separerat och flyttat längre bort från jobb och barnens andra hem och skola. Detta betyder att både när jag är själv eller har barnen så måste vi gå upp betydligt tidigare än förr men det är tungt just nu. Barnen är trötta och vi stressar på morgnarna för att vi hela tiden somnar om och då ska vi inte prata om när jag inte har barnen, försov mig i torsdags och vaknade när jag borde varit på jobbet. Suck! Jag behöver verkligen den där väckarklockan.

  76. Anette

    God morgon!

    Tänk vad underbart att lägga sig en kall, mörk vinternatt och veta att man kommer vakna upp till känslan av en sommarmorgon.

    Hoppas på tur och vill samtidigt önska dig och din familj en härlig jul tillsammans och tack för allt ni gör, inte minst de senaste dagarna.

    Kram från Anette i Göteborg

  77. Sofia Hägglund

    Mina ögon vaknar sist av allt
    Rummet är mörkt, golvet kallt
    Vill hellre vakna till ett mjukt sken
    Som för tankarna till sommaren på Österlen.

  78. Maria

    Jag skulle ge den till min 17 åring han har så svårt att vakna på morgonen. Han vaknar, jag slipper vara orolig att han försover sig. En perfekt julklapp!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  79. Anna S

    Vilken underbar uppfinnelse! Om jag skulle vinna skulle jag ge den här till min man som måste börja jobba snart efter pappaledigheten.

  80. Viktoria

    Trött nybliven trebarnsmamma boende i Norrbottens kustland, där vintermörkret lagt sig, behöver snäll och ljus väckning på mörka vintermorgnar..

    1. Erika

      Mörkret är här, det är här för att stanna en lång tid i vårt vinterland. Denna vecka har jag dock sett mer ljus och värme än någonsin tidigare, med detta menar jag den värme och kärlek som människor visat genom att skänka pengar i välgörenhet till musikhjälpen. Detta kommer ge mig Energi och glädje under lång tid. Januari är en månad som känns lång, inte bara för att den sakta vänder mörka dagar till några minuter mot ljusare tider utan även för den otroliga kylan som brukar smyga sig på här uppe i norr. Det skulle vara fantastiskt att få hjälp med uppvaknandet, inte bara mig själv, utan mina fantastiska barn med en wake up light i vårt sovrum. <3