Filippa Rådin

ORKAR INTE LÄNGRE!!

filipparådin

Nu orkar jag inte längre! Det går bara inte!!  Årets tema i musikhjälpen, barn är inte till salu, engagerar mig så enormt, det finns inget inom mig som kan värja sig mot alla känslor av ilska och sorg just nu. lejonmamman inom mig väcks till liv och jag måste måste agera mer!! DET ÄR FAN BARN DET HANDLAR OM, SMÅ BARN , SPÄDBARN STÖRRE BARN, ALLA ÄR OSKYLDIGA OCH BARN!! Jag kan inte bara sitta här bakom min skärm och uppmana er att skänka pengar, lägga ut auktioner, gå på röda mattan, gå på välgörenhets middagar! Missförstå mig rätt, allt det vi brukar göra är viktigt till tusen! Det är där för vi som offentliga personer gör det, Att använda våra namn för att belysa och lyfta viktiga ämnen är vår förbannade skyldighet!. Till vardags är både Anja och jag engagerade i Unicef och Childhood och allt dom gör brinner vi för.

Jag kan knappt skriva det i ord för det är så fruktansvärt, men tänkt på konsekvenserna på vad som händer när tex när ett spädbarn blir sexuellt utnyttjad!! Det går sönder, organ går sönder!!! Tanken och vetskapen att detta händer NU är för brutal för att ens kunna tänka tanken! Tårarna rinner ner för kinderna, jag pratade precis med Anja, som är i Karlstad, på telefonen och vi bestämde att vi aktivt ska gå ut på Umeås gator imorgon med bössan i hand för att göra så gott vi kan mellan kl 12-15. Tyvärr har vi ingen barnvakt än så barnen får haka på och då ber vi till gudarna att våra små guldklimpar är med oss i humöret lika mycket som vi själva.

Alla ni som kan, snälla sprid budskapet, kom ner till stan imorgon! Lägg en slant i våra bössor, buda på någon av alla auktioner, önska en låt eller stöd någon av alla musikhjälpens digitala bössor LÅT OSS GÖR VI SKILLNAD. TILLSAMMANS!

Oändlig kärlek!! ❤️ F

Här hittar du min och Anjas auktioner:

Anja Pärson och Filippa Rådin bjuder på superhelg i svenska fjällen

Filippa är din stylist för en dag

musikhjälpen_anjapärson musikhjälpen_filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.