Filippa Rådin

Elvis smög!!

Idag ville bara Elvis vakna. Han smög in i rummet och började viska till Anja att han ville gå ner och se på tv. Han får 5 ⭐️  för att han inte låg och skrek på sitt rum att han var vaken och att någon skulle komma. Han klev upp och smög in i vårt sovrum⭐️. Han viskade till Anja istället för att prata högt ( jag hade precis fått Maximilian att somna om) ⭐️Han kom inte kl 05 utan klockan var 06:45⭐️ Han bråkade inte då ingen av oss ville gå upp och kröp ner i vår säng och låg och myste tills Maxmilian vaknade⭐️. Han tog med sig Maximilian ner till och lekte vilket gav mig och Anja några minuter till i sängen innan Emmi kom in och var sur över att vi låg kvar och inte klev upp⭐️. Jisses!!  Vi är så trötta jag och Anja just nu så våra barn får dra oss upp ur sängen!! Men hej vilken kille Elvis var imorse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!! Att han sen totalvägrade klä sig, bröt totalt ihop över att hårdbrödmackan ramlade på golvet och gick sönder och tydligen inte smakade lika bra längre är ju något helt annat.DSC02796 Annars har vi en dag fylld med ärenden och det är inte alls passande att Maximilian fortfarande är krasslig. Det är sååå på gränsen att vi slänger in honom på förskolan. Men det är inte sjysst på personalen, de andra ungarna och Maximilian om han inte riktigt är kry. Vi försöker alltid vara hemma en dag mer än vad man vill med barnen. Vi försöker ta ansvar att barnen inte ska vara dom som är orsaker till sjukdomar som sprider sig i evigheter på skolan. Alles komt zürück som Anja brukar säga. DSC02795 Idag har vi börjat ta upp adventspynt för att se över vad som behöver fixas och ska jag var ärlig är jag inte den som kanske överpyntar huset av julsaker. Men för barnen inser jag att det är viktigt och nu ska jag försöka hitta lite nya fina advenstpynt.

Men jag tror hur mycket vi än pyntar så kommer det lilla tåget i den lilla tvn vara den bästa av dom bästa i all framtid.IMG_9292IMG_9291IMG_9287   Puss på er och ha en underbar dag

/ F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så fint att Elvis smög och att ni fick ligga kvar en extra lite stund.
    Vilken fin liten tv med tåg i.
    Förstår att det är uppskattat.
    Krya kram till Maximillian.

    Ha en fin torsdag
    Kram Sandra ❤️

  2. Margaretha

    Åhhh vilken fin tåg-tv?vart kommer den ifrån?å ena sidan kan den va en ny retro eller så nått arvegods från släkten?en sån vill jag ha! Jadå här vabbas ochså och idag tillräckligt frisk för att klättra på väggen?men inga baciller ska tillbaka till föris! Jag har tex utnyttjat dagen till att byta till adventsgardiner!kram!