Filippa Rådin

Tredje ronden

-I samarbete med Apotea.se

IMG_5576

Då är det dags!! Vi går in i tredje ronden med förkylning. Japp så är det, Vaknade i natt av att jag trodde att  Elvis skulle hosta upp lungorna. När jag stiger upp ur sängen ser jag att Anja ligger i fotändan av sängen mot Maximilian och stryker honom till söms för att han en stund tidigare vaknat av att vara tät i luftvägarna.

Så här är det att vara småbarnsförälder ,det är inget konstigt utan det är bara att hacka i sig. Vi är många som ligger sömnlösa och är uppe och vaggar våra älskade barn på nätterna den här tiden på året. Vetskapen att man inte är ensam kanske gör det lite lättare men det är fortfarande inte kul. Stressen att inte veta hur läget är nästa dag, ska man vabba eller kan men köra enligt plan på jobbet?
Hemma hos oss känns det som att förkylningen tagit ett krafttag den här hösten och geggar runt som en snorig sörja. Är det inte vi vuxna så är det någon av barnen som börjar om precis när vi blivit symtomfria. Helt ärligt, jag är så trött på hosta och snor och längtar efter att känna lätthet när jag andas.
Vi har aldrig köpt läkemedel online tidigare utan har åkt till en butik eller gått över till grannen. Men eftersom jag har hört talas om Apotea och att det är supersmidigt så tog jag tillfället och tackad ja till det här samarbetet för att testa något som är helt nytt för mig, beställa hem allt till dörren.
Och det var verkligen hur sidigt och snabbt som helst! En stor tumme upp och en positiv överraskning var dessutom deras enormt breda utbud! Det finns förvånansvärt mycket inom alla kategorier. Som ni vet väljer jag gärna hälsokost och allternativ till vanligt läkemedel också för att inte bara dämpa när vi väl är sjuka utan också stärka upp våra veka kroppar och jag hittade allt som jag vill ha hemma. Att beställa på apotea.se är första men absolut inte sista gången och jag kan varmt rekommendera det!

Från och med idag och tredagar framåt får ni 10% rabatt på ett helt köp med rabattkoden FILIPPA17 (Rabattkoden gäller ej receptförskrivna varor och ej i kombination med andra erbjudanden)

Kram ❤️F
DSC04357DSC04417 Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04410Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04437 Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04432 Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04423 Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04389 Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användningDSC04377Bilden innehåller läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning
-I samarbete med Apotea.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.