Filippa Rådin

Trots vackra bilder är verkligheten en annan.

En lördag på is kan se romantiskt Instagramskönt ut. Man nästan känner krispigheten i luften, kinderna är rosiga och bilderna i sig förmedlar en känsla av harmoni och en familj i samhörighet.
Igår drog vi snabbt iväg för att åka skridskor med pojkarna som till en början var en situation allt ifrån instagram skön. I´m just say it! Bara för att bilder är fina i våra flöden runt omkring oss kan verkligheten vara ett h-vete. Hade jag haft ett filter som gick att lägga på verkligheten hade jag valt det illa kvickt igår. Pojkarna skrek sig hesa från det att vi kom fram tills flowet kickade in. I vår bubbla ute på isen kändes det som att våra barn skrek av missnöje medan alla andra barn åkte omkring med gloria, skrattades och njöt i en harmonisk familj. Så var det självklart inte men jävlar vad misslyckad som förälder man kan känna sig ibland!

Mamma kom och hämtade Maximilian som fick gå till mormor och pyssla medan Elvis en stund senare kom på fötter och åkte som ett hockey proffs, allt vände för barnen, luften blev krispig och solnedgången vacker igen. ..Så var det bara mammornas frustration kvar jag var tvungen att ta något varv själv för att kunna släppa misslyckandet innan jag kunde hitta glädjen med åkningen tillsammans med Elvis. Allt gott slutet gott trots att det vissa stunder är en utmaning att vara förälder.

Ta hand om varandra ?FDSC04460 DSC04464 DSC04475 DSC04479 DSC04483 DSC04492 DSC04496DSC04518 DSC04525 DSC04526 DSC04531 DSC04537

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Skönt att ni delar med er! De där små man burit, matat, vårdat och överöst med pussar och kärlek kan få en att totalt tappa greppet.
    Finns inga man älskar så villkorslöst och inga man kan bli så arg på som ens barn.
    Men de ”galna” dagarna behövs för vem orkar äta sockervadd varenda dag?
    Kram Jeanette