Filippa Rådin

Verklighetens svackor finns även hemma hos oss.

Jag visst det! Så fort jag postat inlägget tänkte jag….vad har jag ställt till med! Det här med min bildvisning har ju börjat sådär men jag ger inte upp för det. Gårdagen var tight tidsmässigt på alla sätt. Vi försov oss och fick kasta oss iväg till förskolan på morgonen och sedan vidare till flyget som tog oss till ett Göteborg i kaos inför europa toppmötet. Har aldrig sett så mycket poliser i en och samma stad. Jisses, alla Sveriges poliser måste befinna sig i Göteborg dom här dagarna, gator är avstängda och man tar sig ingenstans känns det som. inget drömläge om man har en resa bokad tight tight till och från, som vi hade. Tanken från början var att vi skulle sova över men eftersom vi jobbar en hel del just nu försöker vi i alla lägen att ta oss hem så gott det går för att vara hemma alla timmar vi kan med barnen. Nackdelen med att bo i Umeå är att man inte har samma förutsättningar när det gäller utbud av resor, men men allt utöver det är övervägande så mycket bättre så då får man pussla och det blir bra ändå ?.

Det blev en lyckad dag igår, föreläsningen var fullsatt och stämningen hög, Anja var bländande vacker och stod på scen som värsta power kvinnan. Jag satt i publiken stoltare än vanligt. Tanken slog mig hur viktigt det är att utsätta sig för situationer där man vet att man imponeras av sin respektive. Situationer som fyller på kärlekes depåerna?. Vad gör ni för att se er partner i sitt bästa jag? Vad imponerar på er och vad är det som gör att ni får det där extra pirret när man behöver det som mest?

Jag har en kompis som varje gång det svajade i förhållandet eller då hon behövde en kicka i rätt riktning gick och lyssnade på en rättegång där hennes man försvarande någon åtalad, det räckte för henne att få känslorna på rätt ställe igen. Ibland kan jag tänka, helt egoistiskt att jag kanske har lite lättare än andra att behålla ”pirret” bara för att jag har en fru som tar sig an livet på ett alldeles imponerande sätt för att i nästa sekund komma på mig själv med att jag är så sjukt partisk eller ska jag skriva patetisk ???.
K
ådin det är ju just av den anledningen du har valt Anja, alla andra har valt sina respektive för att dom är det bästa som finns. Ja ja det är alltså precis som det ska, jag älskar Anja för den hon är och ni älskar den ni ska för att den är det bästa för er. Men trots att man lätt kan få en uppfattning via Instagram eller sociala medier att Anja och jag stort sätt alltid har det rosenrött varje sekund på dygnet från det att vi vaknar till det att vi går och lägger oss. Finns verklighetens svackor även hemma hos oss. Den är inte easy peasy varje dag, inte hos någon ,det är därför det är så viktigt att aldrig sluta ta tillvara på tillfällena som fyller oss med kärlek.

Var var jag nu… det här inlägget skulle egentligen handla om gårdagens bild men jag snurrade ut i något helt annat?. Ja jahär kommer dom?

Ta hand om er fina ni❤️FDSC04320Bild 1 Filippas bild

Anjas bild

IMG_5605Kön ringlade sig lång efter föreläsningen av folk som ville ta autografer och kortIMG_5604IMG_5603

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cattis

    Vilken föreläsning Anja bjöd på, Så inspirerande och grymt bra.
    Jag är glad att jag gick fram till dig och tackade för bra blogg ?

    1. filipparadin

      Tack fina! Tack för att du kom fram och tack för att du skriver så fina ord om Anja, jag ska hälsa henne ??kram