Filippa Rådin

Fisktacos en god variant till vanlig tacos

Min bonussyster är här! Med henne äter vi alltid galet gott, mat är ett stor intresse i hennes familj och hon har även jobbat med dom flesta av Sverige störst matprofiler. Min syster jobbar som grafisk formgivare och ligger bakom utseendet på många kokböcker, säkert på någon bok som ni har stående i er bokhylla 🙂

Vi har följt varandra genom den största delen av vår skolgång och vi började vår kreativa bana tillsammans på vår första konstskola, Basis, fortsatte sedan på Nyckelviksskolan och efter det har det bara rullat på. Hon är nog den person som inspirerar mig mest som konstnär och hon är absolut den bästa grafiker jag vet och även fast jag är partisk så talar hennes mängd av uppdrag sitt tydliga språk.

Igår åt vi fisktacos från Joans Cramby. Fisk från Norge som Anjas mamma och pappa fiskat själva, så lyxigt att äta fisk som man vet med säkerhet fiskats på ett schysst sätt. Men allvarligt!! den här tacosen måste ni testa, helt ljuvligt gott!. Vi körde med stora salladsblad i stället för tortilla bröd, det blir garanterat lika gott med bröd också. Så härligt att få en variant till vanlig tacos!

Mamma kom också förbi med massor av nyplockade jordgubbar till oss så vi fick helt plötsligt värsta helgmiddagen en vanlig vardag. Mer sånt tack 🙂

Ta hand om er! Kram F

IMG_2853 IMG_2856 P8071315P8071321 P8071324P8071318 P8071317P8071334P8071331

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.