Filippa Rådin

Steam hotel – New York

thesteamhotelI samarbete med The Steam hotel

Åk till The Steanhotel om du får abstinens efter New York!

Om du älskar att bli inspirerad av detaljrik inredning och vill åka på en riktgt upplevelse ska du defenitvt åka till Västerås och The Steam Hotel! Överraska någon du tycker om, åk med familj eller kompisgänget, vad som, hotellet passar allt och alla!

I fredags drog vi till The Steam Hotel på den stora barninvigningen. Det var kalas utan dess like där barnen var 100% i fokus. Jag blir på riktigt känslomässigt berörd över när hotell har stora känselspröt och förstår att mår barnen bra mår alla bra.
Var ska jag börja…?! Jag måste nog ändå börja med första steget, den känsla som mötte mig vid ankomst, den väldiga entrén, genomtänkta inredningen, tidtypiskt klädd personal. Det var svårt att inte bli kär vid första ögonkastet.

Om man ser till hotellet i sin helhet tillgodoser det alla sinnen. det är väl genomtänkt för att du ska känna dig lugn och harmonisk som  förälder, det är till och med så väl tilltaget för barnen att du med gott samvete kommer få egen tid av bara farten och trots att hotellet har tillräckligt med aktiviteter för barnen är ett besök på Kokpunkten som ligger väg i väg ett måste. Dra mig baklänges vilket äventyrsbad eller det är mer actionbad! Hela åtta våningar av attraktioner som inte gör dig besviken, det är faktiskt galet bra.
Vill du åka iväg utan barn finns en underbar relax/spa avdelning, du har ett väl utrustat gym, en romantisk skybar på 18 våningen och fantastisk fina rum med ljuvliga sängar.

Jag hade förmånen att sitta ner länge och prata med en av grundarna på kvällen. Ödmjuka kreativa människor med tydliga och starka visioner har alltid inspirerat mig, Om vi alla hade lite av det driv och framåtanda som dom här grabbarna har skulle vi kunna göra oväntat mycket bra tillsammans. Jag blir varm i hjärtat hela vägen. Vi har så mycket mer att ge, alla av oss bara vi tillåter oss att våga! Mer sånt!

Hit kommer vi garanterat tillbaka! thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotel thesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotelthesteamhotel

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Wow vilket fantastiskt hotell ?? blir helt kär bara av att se bilderna ?
    Tack för du delar med dig.
    Kul att få höra om det och se bilder.
    Hoppas du och familjen har en bra start på en ny veckan.

    Ta hand om dig
    Kram Sandra ?

    1. filipparadin

      Helt underbart faktiskt :). Kommer verkligen åka tillbaka dit fler gånger, smidigt när det ligger så nära Stockholm 🙂 Hoppas du får en fin dag! kram F

  2. Sofia

    Är inte detta inlägg reklam? Känns som att alla Sveriges bloggare som har barn var inbjudna till detta event? Betalade ni själva eftersom ingen har märkt inläggen som samarbete/reklam?

    1. filipparadin

      Helt rätt, jag visste faktiskt inte det men nu vet jag bättre och även märkt upp inlägget. Tack för att du är observant ??. Kram F

      1. Sofia

        Tack själv! Jag hoppas verkligen inte att du uppfattade min kommentar som otrevlig, den var menad i bästa välmening. Tycker bara att det är viktigt att det framgår vad som är sponsrat och inte. Tack för att du lagt till texten.

        1. filipparadin

          Håller helt med! Den här gången tänkte jag inte på att det kunde vara reklam, i vanliga fall brukar jag få en förfrågan om jag det är något jag vill skriva om, då blir uppdraget så tydligt att det är sponsrat. Det här var inbjudan till en hotellinvigning som innebar övernattning också och jag skrev av bara farten om vad vi varit med om :). Hur som, det är bra att bli påmind och jag tog verkligen inte illa vid. Ta hand om dig! Kram F