Filippa Rådin

Vår bröllopsdag

Igår var det vår bröllopsdag! För tre års sedan var vi rysligt nervösa och förväntansfulla, Allt var planerat in i minsta detalj och alla vänner var samlade för vår skull. Är det inte helt fantastiskt både att vara på bröllop och också att stå på sitt eget!? När jag är på bröllop blir jag alltid lika full av kärlek av tanken att man samlats av en anledning, två personer har bestämt sig för att fira kärleken. Det är så vackert att jag ryser!

Men igår var det vår dag! Läderbröllopsdagen, vi drog på oss skinnpajen och körde rak in i dagen :). Min fru är enligt mig den bästa på att överraska. Hon är känd som snabb och smidig i pisten och det är hon även privat. Utan att jag märkt att hon förberett världens bästa frukost som bara stod där, framdukad och klar när jag kom hem efter att ha köpt färskt bröd på bageriet. När vi ätit frukost fick jag gå iväg till Spa by us och njuta av deras underbara massage, Anja vet att jag älskar det stället och efter massagen var jag egentligen nöjd, kände mig som en prinsessa och mer än bortskämd men vid det laget hade dagen i princip bara börjat.

Anja och barnen kom och hämtade mig och tanken var att vi skulle hinna ta en lugn promenad ut på Djurgården för lunch på Oaxen… lugn och lugn, ni vet hur det är att ha barn,…hahaha det blir inte alltid som man tänkt sig och vi bestämde oss för att ta bussen ut för att inte komma i sista stund. Tack gode gud för kommunaltrafiken! Ut till Djurgården går det dessutom bussar och spårvagnar i skytteltrafik, bussen kom, Maximilian somnade lägligt och vi var i tid. På bordet stod min bukett blommor som jag budat ut till Oaxen för att överraska Anja. På lappen stod det: ”Du gör mig hel! Älskar dig! Din Filippa”  Det är alltid spännande att se om det funkar när man beställt blommor, fixat med bud och meddelat restaurangen att det ska komma blommor som ska stå på bordet. Jag kunde inte använda mig av ett vanligt blommbud då de inte kunde garantera mig att det skulle levereras innan kl 12 så jag fick trixa med en budfirma och floristen. Det gick super!! Dom stod där 🙂
Hur som, vi drack champagne, åt gott och hade den senaste tidens lugnaste och mysigaste lunch, på något sätt var det som att pojkarna kände på sig att det var en speciell dag. När vi ätit klart drog vi in på Skansen och röjde loss, har man som barn fått sitta still en längre stund måste man bli av med springet i benen och Skansen kändes som ett bra val och nära ifrån restaurangen.

Under hela dagen fick Anja lappar av mig med kärleksfulla och tänkvärda ord med saker som jag uppskattar henne för och efter Skansen var det dags för middag. Är det någon som varit på Restaurang Hantverket?? Gå dit! Det var länge sedan vi ätit så god mat! Det är skönt när restaurangpersonal redan innan vet ens behov och bara finns tillhands på ett lugnt sätt, under hela kvällen guidade dom oss i perfektion.
Ibland när vi är ute brukar vi låta kocken få bestämma vad vi ska äta för att undvika sin annars ”säkra kort val”, igår bad vi köksmästaren, Stefan Ekengren, sätta menyn för kvällen och han gjorde ett fantastiskt arbete och tog inte ett enda felbeslut. Maten var magisk från första till sista tuggaen! Både vi och kidsen åt och njöt.

Pojkarna somnade typ innan dom la huvudet på kudden och jag och Anja kunde fortsätta vår kväll på balkongen, med tända ljus, utan skärmar och prata bröllopsminnen. Gårdagen blev så mycket finare än vad vi någonsin kunnat föreställa oss.

Tack älskling för en dag som överträffade våra förväntningar. Tack för ALLA dagar tillsammans med dig, även dom dagar som inte alltid räknas till dom bättre. Med dig blir inte dagar tråkiga och misslyckade längre för DU har lärt mig plocka russinen ur kakan och inte fokusera på det som inte är lika bra utan isället ta med mig det som är värt att lägga fokus på.

Jag älskar dig mer än vad du någonsin kan förstå och tillsammans med dig vill jag fortsätta utvecklas resten av livet! DU är mitt allt!

Extra stor kram till er alla FIMG_2733 IMG_2734IMG_2745IMG_2740 IMG_2754 IMG_2772IMG_2784 P8021117 P8021126 P8021151 Fotograf: Elvis 🙂 P8021204 P8021207P8021235P8021214 P8021217 P8021228 P8021230 P8021240 P8021241

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Grattis i efterskott på er bröllopsdag ?
    Vilken fin dag ni fick, underbart ? Ni är så fina båda två ??
    Kram till er ??

  2. Jeanette

    Vilken fantastiskt kärleksfull dag ni fick!
    Blir alldeles varm i hjärtat av all kärlek?
    Att få bli hel, det är ändå det vackraste som finns!?
    Stor kram