Filippa Rådin

Båstad och tennis

Här är gårdagens inlägg som tydligen aldrig blev publicerat. 

Så landade vi tillslut i Båstad. Stummare i rumpan var det länge sedan jag var. Om det ändå hade berott på träning istället för 120 mil i en bil med varierande humör på den yngre ligan. Fast jag fattar att man inte orkar hålla humöret på topp när man är 2,5 eller-10 år när man knappt håller ihop själv efter en sån lång resa ?. 

Priset tog nog ändå Anja när hon stampade gasen i botten  efter att hon total freakade på att macken var felplacerad, för blåsig, Maxi hade valt fel glas, folk parkerade på oss och betedde sig allmänt konstigt!! Där skulle hon aldrig stanna igen!!! … hon är den som aldrig brukar brusa upp över sådana saker ??? Det är mer jag som kan bli galen i dom situationerna. Men för säkerhetsskull stannar vi nog inte där på vägen hem… första och sista gången vi var där kan man säga??. 

Här bor vi så bra! Granne med center courten Inne på området i ett eget litet hus. Gräsmattan rakt utanför altandörren så att barnen enkelt kan springa ut och leka. 

Imorgon är det en stor dag då ska Anja, Ingemar Stenmark, Jens Byggmark och Patrik Jerbym köra uppvisnings parallell till förmån för Active Life Foundation. Sommarskidåkning mitt i Båstad. Tror Skistar har producerat snö sedan i fredags och inatt har dom byggt en bana med den snön så att det ska kunna bli tävling imorgon. Vill ni se allt går det att se tävlingen på Skistars Facebook sida där allt ska sändas live. 

Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hoppas ni får härliga dagar i Båstad! Ett utflyktsmål som är jätte trevligt ät Kattvik. Där kan man fiska krabbor och sen är det gott med våfflor på det lilla caféet!