Filippa Rådin

Söndag

Har inte suttit en sekund på hela dagen förrän nu, känner mig helt klubbad, som att någon slagit mig med något hårt i huvudet. Jesus vad trött jag blev!
Uppe tidigt med Maxi och sedan har det varit fullrulle med att baka långpannekaka som fotbollsmamma, fotbollsmatch, kalas, kreativt pyssel med gatans ungar här hemma som gjort stressbollar i parti och minut. Skulle passat på att be dom göra en till mig med, hade verkligen behövt en idag hahaha.
ÄLSKAR när barnen är kreativa utan Ipads, så jag vill verkligen uppmuntra varje minut som dom gör saker tillsammans utan datorer och skärmar. Men jag ska erkänna att jag var nära sammanbrottet under ”den mest kreativa” perioden då försökte hantera potatismjöl och ballonger och även försökta städa hela nedervåningen för att vi skulle få besök.  Ibland är det tur att vi har två våningar och att Emmi har sitt rum på övervåningen så jag kunde skickade upp dom dit. Har blundat under kvällen över hur det ser ut där uppe och tänker att jag kanske okar ta reda på när vi borstar tänderna eller nått.

Ikväll har vi besök av vår gamla granne Carre som vi bodde dörr i dörr med under några år , eller ska säga att dörrarna i stort sett aldrig var stängda. Det var helt underbart och vi hade så kul. Det blev väldigt tomt när hon flyttade hem till Malmö. Så varje gång vi ses är det så mycket glädje och saker att prata om . Nu är hon uppe med deras lilla nykomling i familjen Charlie. Det värker direkt i äggstockarna hahaha! Det går inte att värja sig ifrån lukten av ”nybakad” bebis!! Är det inte farligt underbart med dom där små?!

Ta hand om er! Kram FP6090057 P6090052 P6090042 P6090038 P6090034 P6090029 P6090018 P6090017 P6090011

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.