Filippa Rådin

Hurra för Sverige

nationaldagImorgon är det Svenska nationaldagen!! Hurra hurra hurra! Vi hissar flaggan och sjunger vår nationalsång för att fira. Här i stugan är det bara några mil till norska gränsen och det slår mig hur dåliga vi är på att fira vår egna landsdag. Är så imponerad över hur Norge med glädje går all in när det är deras egna dag.
För oss blir nationaldag att baka tårta med barnen som dom har själva har valt ut dekorationen till eller, Emmi har köpt blått och gult strössel som hon vill göra flagga av ovan på tårtan. Blir spännande att se hur vi klarar av den utmaningen att få till en fin flagga 🙂 utöver det ska vi fortsätta köra järnet nere i stugan för att få så mycket gjort innan vi ska packa bilen och åka hem.

Hur firar ni? Och hur engagerar ni barnen en sån dag som imorgon?

Stor kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej fina
    Låter som ni får en mysig nationaldag i stugan med gott fika. Tro säkert ni lyckades få till svenska flaggan med det strössel Emmi valt ??
    Det är en del firande här i min stad. Mest för barnen. Jag åkte ner en sväng på stan för att kolla men blev inte långvarig. Mycket folk ute. Känns jobbigt när man kommer själv. Så köpte lite godis och åkte hem igen. Så jag ”fira” dagen själv med lite god mat och godis. Gå ju en och annan film på tv med så få bli att titta på det idag ?
    Hoppas ni har det underbart.
    Njut och ta hand om dig och familjen
    Stor kram Sandra ????

    1. filipparadin

      Verkar som du hade en fin nationaldag trots allt det glädjetårar mig ?. Ha det bäst kram F