Filippa Rådin

Tuff påsk.

Den här veckan känns det som vi inte gör annat än att pendla mellan träningslokalen och hem. Let´s Dance har ett nytt koncept med att sända två program på två dagar. I dessa program så ska Anja dansa 3 danser totalt och det märks väl att det konkurrensen blivit tuffare i lokalerna. Anja och Calle har försökt jobba hårt men det har varit svårt. När det nu är 3 danser betyder det 3 klänningar så har även jag haft det fullt upp, Anja har hunnit testa att träningsdansa med en två av klänningarna för att prova så att allt känns bra inför direktsändning.
Men den största tidsboven är all inspelning med inslagsteamet varje vecka. När ni tittar på tvn och ser inslaget ifrån vad som hänt under veckan innan Anja och Calle startar så har de filmat i träningslokalen under flera dagar för att få ihop några futtiga små minuter.  Under tiden det filmas kan inte Calle och Anja fokusera helt på att dansträna och allt ska filmas ifrån minst 3 vinklar och de måste ta om allt ”prat” minst lika många gånger och få det att låta likadant.

Anja är van då hon jobbat massor inom tv och gjort en hel där hon varit med i liknade processer med filmning och allt vad det innebär, Calle har ju varit med förut på Let´s Dance och vet också hur det funkar. Men trots att de är proffs så blir det drygt att inte ha timmarna på danslokalen enbart för dans. Och speciellt denna vecka då det är så många danser. Normalt brukar de sätta koreografin redan på söndagkväll och sen på tisdag vara helt klar med dansen. Men idag, Tisdag, var dom inte i närheten av att sätta någon av danserna.
Frustrerande, Anja har jobbat stenhårt med att få till alla stegen, armar och även uttryck i ansiktet.  Normalt brukar hon sluta dansa tidigare på dagarna än vad de planerat träningstid, för att hon kan och lärt sig det som krävs men idag körde hon på hela tiden ut.  Danserna den här veckan är verkligen krävande och ger henne absolut inga pauser. Det är full fart, massor av steg och även massor av uttryck. Vi får se hur det blir när det väl är dags för skapt läge. Hoppas ni håller tummarna med mig :)!

Kram på er fina! Flets-dance lets-dance lets-dance lets-dance lets-dance lets-dance lets-dancelets-dance lets-dance

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Go kväll
    Förstår att det är fullt ös denna vecka när det sänds två dagar. Även om det är tufft för Anja nu är jag säker på att hon fixar det när det bli skarpt läge. Hon har ju en vinnarskalle och gör sitt allra bästa när det gäller så oavsett hur det går så ska hon (ni) vara stolta.
    Självklart håller jag tummarna hårt inför kommande program. Ska bli spännande att se vad det bli för klänningar med. Du är också grym som fixar Anjas outfit. Mycket jobb bakom förstår jag. Hon är alltid lika fin och strålar med sina klänningar så det kommer hon säkert fortsätta göra.
    Stor kram Sandra ?