Filippa Rådin

Känslosam dag

Idag blir det känslosamt! Och frågan är om jag kommer kunna hålla tillbaka tårarna ikväll…  Lyssna på det här… tidigare har jag fått ett helt sommarprogram och ikväll kommer jag få en hel dans tillägnad till mig på bästa sändningstid! Jag är priviligerad som få! Och jag är lika lycklig som priviligerad. Just nu känns det som att alla känslor ligger utanpå min hud. Och oroande nog har jag inte riktigt koll på hur jag kommer att reagera ikväll ?. Har redan gråtit bara av att prata om känslosamma saker med Stina Wollter. 

När Anja berättade att hon tänkt tillägna dansen till mig blev jag helt skakig. Och konstigt nog lite blyg mitt i allt ihop, Anjas handling är så oerhört känslosam och vacker och det är lite svårt för mig att ta in att hon faktiskt hela veckan tänkt på mig även när hon stått och slitit med dansen och koreografin. Att hon verkligen slitit varje sekund för att få allt att sitta och det för min skull!! JAG ÄR KÄR❤! Om det skulle vara någon av er som tvivlat på det tidigare så kan jag bekräfta att jag är upp över öronen kär i den vackraste människan på jorden och det är min fru ❤?. 

Jag är en känslomänniska ut i varje fingerspets, den här kvällen kommer definitivt beröra varje cell i min kropp. Hoppas ni finns med mig och Anja ikväll?. 

Så mycket kärlek som mitt hjärta rymmer vi jag ger er alla❤. Ha en underbar fredag!! Kram F 

lets_dancelets_dance

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Förstår att det bli känslosamt med dans tillägnad dig ❤️
    Läste nu att det inte blir nån sändning ikväll, med full förståelse för det tragiska, overkliga, hemska som drabbat Stockholm ? Vart är vi på väg?
    Hoppas allt är väl med er? ❤️
    Tänker på alla i Stockholm och alla som drabbats ❤️❤️❤️❤️❤️
    Kärlek och kram från mig ❤️