Filippa Rådin

Första lunchdaten i solen

DSC00791Äntligen fick vi till en lunch i solen!! Det har varit väldigt härligt väder i omgångar medan vi varit här i Stockholm, men det har inte hunnit bli någon lunch där vi kunnat sitta ner och njuta lite.  Idag hade Anja träning på eftermiddag/kväll så vi hade hela dagen att jobba och vara med barnen. Anjas underbara rådgivare var i Sverige och vi fick en möjlighet att bjuda henne på en frukost. Eftersom vi är tillräckligt mycket ifrån barnen redan som det är, kom hon hem till oss. Anja åkte på vårt favoritbageri Brunkebergs bageri och handlade gott bröd och sen på affären för lite pålägg.
Under Anjas karriär har hon har haft väldigt många personer runt omkring sig och det fantastiska är att många av dom fortfarande finns kvar kring oss och vår familj med sitt engagemang. Elisabeth som var här imorse och som är vår ekonom kan mycket ner än bara siffror, hon känner oss innan och utan och ger oss ofta goda råd på vägen i ett hektiskt liv, idag kom vi till kapitel ”lägga upp veckoplaneringen med barnen” och en annan advokat kan tipsa om vilken semestertrip vi borde åka på. Jag älskar när de människor man jobbar med ser helheten och verkligen förstår oss och hur vår familj fungerar och även vågar vara obekväm, och ge oss lite utmaningar och kritik när det behövs :).

Vi är ju under ständig förändring och utveckling och det är en av de saker som jag älskar med mig och Anja att vi aldrig är rädda för att granska oss själva, kritisera, förändra och kanske det viktigaste berömma oss när vi gör grymma grejer. Vi stagnerar aldrig.

Ta hand om varandra. Kram FDSC00768 DSC00790 DSC00783 DSC00773 DSC00767

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.