Filippa Rådin

Varannan vecka.

Igår var dagen då Emmi skulle åka hem. Dagen då vi byter är den absolut värsta. Alla ni som har varannan vecka förstår mig säkert. Man går som bara och väntar på att det ska bli dags och sen när det väl händer så blir det ett enormt tomrum. Nu har även pojkarna börjat förstå att hon åker och att det inte blir lika roligt i en vecka. Maximilian springer och letar henne. Det har varit så underbart att ha henne men sååå kort. Vi var som sagt uppe i Umeå i veckan. Landade i måndags och Anja kastade sig direkt till danslokalen med Calle och sen styrde vi upp en hel hög grejer hemma. Tisdag tränade Anja för att sedan skynda sig iväg med Emmi på en skidtävling. Det blåste orkanvindar så tävlingen blev inte riktigt som de tänk sig men Anja och Emmi fick en underbar kväll ändå tillsammans i skidbacken. Den tiden tillsammans i backen är så viktigt för dom båda, Anja behöver hitta glädjen med skidåkningen igen och Emmi behöver Anjas stöd och erfarenheter och lugn.  Jag älskar att se dom båda när de åker.

När vi väl packat och tagit med oss hela familjen så tog Anja med sig Emmi till Let´s Dance träningslokaler. Det blev en sen kväll men märkbart stolt liten tjej som fått känna sig stor och lite som en i gänget. Calle är verkligen så fin mot barnen! Emmi och han dansade och  snurrade runt och vi fick hem en överlycklig tjej som vuxit säkert tio cm under tiden i dansstudion.

DSC00593Dagen efter skulle Maja Emmis bästis från Karlstad och hennes mamma Katarina komma till oss för att följa med på sändningen. Gissa om Emmi längtade, hela fredagen var som en lång pina för henne och klockan gick långsammare än någonsin. men lyckan när dom äntligen kom var obetalbar. Lyckan gick nästan att ta på. Deras vänskap har från första stund varit så underbart självklar. Vi träffades för förs nästan exakt ett år sedan i backen när vi var och åkte skidor i Sälen.
För Emmi och Maja var det som att dom från första dagen alltid varit vänner och att dom tog vid där dom senast slutade fast dom aldrig hade haft ett slut tidigare och genom skidorna och veckans åkning växte sig deras vänskap sig stark. Från och med den dagen när Emmi och Maja blev vänner fick även hela vår familj nya vänner i Majas familj. Ibland ser man så tydligt att allt har en mening 🙂

Stor kram till er alla! FDSC00586 DSC00587DSC00611DSC00618DSC00620 DSC00637 DSC00652IMG_7962IMG_7943 IMG_7968

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.