Filippa Rådin

Känslan är obetalbar!

IMG_7434

Så går den här veckan mot sitt slut. Det är söndag och vi har precis landat hemma igen. Känslan av att vara hemma är obetalbar! Lyckan spred sig i hela kroppen så fort jag tog första steget innanför dörren . Lugnet och Umeå…vilken lyckad kombo! I helgen har vi verkligen tagit det lugnt, varit ute och promenerat och njutit av att Stockholm bjudit på strålade sol, Älskar den här tiden som vi går emot just nu, man riktigt känner i kroppen hur naturen börjar göra sig redo för växa sig starkare och hur vi går mot bättre och varmare tider. Och jag är så redo att få mer sol på mig. Hela jag är soltörstande och jag inser att jag måste boka en resa till hela familjen så att vi kan fly direkt efter att Let´s Dance är över. Fatta så skönt!! Inga måsten bara lugn och ro med familjen. Är det någon som har något bra tips på var vi skulle kunna åka? Kriterierna är, sol, bad och lugn och ro :).  IMG_7398 IMG_4017 IMG_4014 IMG_4009 IMG_3997

Tyvärr blir Anja bara sämre och sämre i sin förkylning och i fredags under premiären av Let´s Dance tvingades hon dansa heldöv på ena örat så det var lite knepigt för henne att höra musiken helt. Men gud vad hon gjorde det bra!! Ingen kunde varken se eller tro att hon egentligen mådde så dåligt som hon verkligen gjorde. ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna :).

IMG_7427Efter förra veckan när hon pressade sig hårt med förberedelserna inför premiären trots att hon var förkyld har gjort henne sämre till den här veckan.. Nu är jag orolig för att hon har fått öroninflammation och bihåleinflammation.., hoppas hoppas att jag är ute och cyklar med min ”hobby diagnos”. Men sedan vi kom hem har hon legat helt orkeslös och iskall och med jätte ont i örat och bultande bihålor under en filt och sovit sig igenom allt. Inte bra! Innan vi åkte från Stockholm var hon i väg för att träna med Calle men orkade knappt dansa själv så träningen blev väl sådär. Inget vidare när man gett sig in i Let´s Dance….Vi kämpar mot klockan,  imorgon måste hon vara piggare om hon ska hinna med att lära sig den nya koreografin och den nya dansen för då kommer Calle upp till Umeå igen och gör stan osäker :). Jag lider verkligen med henne att behöva ligga där under filten med känslan av att hon slåss mot tiden när det inte finns ett uns till ork i hela kroppen. Önskar att det var jag som var sjuk istället, jag behöver ju inte dansa eller känna mig pressad av tiden på sammansätt.

Ta hand om er fina människor! Kram F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika Söderling

    Lopesan baobab resort, Meloneras på Gran Canaria är helt underbart ställe. Stort hotell men lugnt och fridfullt. Mycket för barnen. 9 olika pooler. Väldigt bra service. Jag har precis varit där för 3 :e gången på ett år. Det är min fristad. Ni kommer inte bli besvikna.

  2. Rantamor

    Nu håller jag verkligen tummarna att Anja piggar på sig så att hon orkar med Calle när han kommer till Umeå.
    Låter verkligen smärtsamt med örat och bihålorna, fy !!
    Har inga tips att komma med, bara kärlek och tankar till er alla !!
    Men jag kan meddela att jag och Rantafar satt ute på altanen i solen och drack kaffe i morse. Lycka och solen sken på oss.
    Men nu redan har molnen trasslat till det för fina solen.

    Tjingtjong från Rantamor.

  3. Hanna

    Anja borde uppsöka vc. Har hon bihåleinflammation behöver hon penicillin. Och får hon de brukar de vända ganska snabbt! Trycket släpper och man kan snyta ut allt!
    Nasonex är oxå bra! En nässpray med kortison som är avsvällande.

  4. Vårdcentralsdoktoen

    Hej, behöver inte publicera detta men för info, öroninfektion hos vuxna rekommenderas att behandla med antibiotika./Vårdcentralsdoktorn

  5. Tezz

    Krya på dig Bästa Anja ❤ läste nånstans om lök mot örat. Googla o prova om ni tror på det ✊?

  6. Anna G

    Tips! Köp nässköljare på Apoteket, en stor spruta. Svinäckligt, men det enda som hjälper mot mina bihålor. Tror att den heter Nasoline eller liknande. Varm grädde i örat, stoppa sedan i fetvadd. Det fick jag när jag var liten. Krya på henne. /Hobbydoktorn Anna ?

  7. Karin

    Säg åt henne att lägga en vitlök intill örat och sedan på med bomull och vira en sjal eller ett bandage runt huvudet så det sitter fast. Det hjälper superbra mot öronvärk!

  8. Jeanette

    För det första, Anja var grym i fredags!! Men det vet du ju redan?
    Skickar massor med ”krya på dig” till Anja, krya på dig snabbt!
    Kram
    ;

    1. Eva

      På apoteket kan man köpa bra avsvällande nässpray för bihålorna med kortison i. Köp och testa. Värt ett försök