Filippa Rådin

Att packa rätt kläder till barnen

I samarbete med Polan och Pyret.
polanochpyret
Det är lördag och premiären är avklarad för Anja och Let´s Dance .Tanken från början var att hela familjen skulle vara nere tillsammans i Stockholm under hela  premiärveckan och ha sportlov kombinerat med Anjas dans.
Men allt blir sällan som man planerat. Pojkarna blev sjuka redan innan förra helgen och hann inte bli friska ordentligt när måndagen kom. Så jag stannade hemma med dom några dagar extra.
När jag packat alla saker och tagit oss ner till storstaden slog det mig vilken stor skillnad det kan vara på vädret!. I Umeå är det full vinter och här i Stockholm har våren slagit till. När man pendlar som vi gör nu blir det direkt en utmaning att klä barnen och oss själva också för den delen. Jag vet inte hur många gånger jag har tagit flyget ned till Stockholm antingen med för varma eller för kalla kläder. Av den anledningen älskar jag verkligen Polarn och Pyrets kläder till barnen. och det skriver jag inte bara för att det här är ett sponsrat inlägg. Utan för att vi alltid vill känna en trygghet till kläderna som vi packar ner. Skaljackor och byxor tillsammans med lite varma lager under ger oss möjligheten att växla plaggen utifrån det väderläge som råder och det gör allt så mycket enklare för oss som föräldrar att hålla våra barn i rätt temperatur. Som mamma går man ju alltid runt och oroar sig för att barnen inte har nog med kläder på sig, ja iallafall i norrland gör vi det. Med tiden har jag lärt mig att man ska känna barnen i nacken för att få en bra värdemätare på om barnen fryser eller är för varma. Så det är ett hett tips till alla er som inte redan visste det :).polanochpyret
Det som också slår mig med Polarn och Pyrets kläder är hållbarheten. Vi har tillsammans med Anjas syster växlat runt på många av ungarnas plagg och jag tror vissa kläder har gått igenom alla 5 barnen. DET är kvalité !! Sedan är det passformen, byxor som faktiskt sitter uppe och håller torrt nere vid fötterna! Och sen gillar jag designen , jag har lite svårt för stora märken med gubbar och annat på ytterkläder. Snyggt, stilrent och klassiskt ska det vara och det levererar verkligen Polarn och Pyret!! Love it !!
Just nu finns en underbart härlig färgstark vårkollektion ute , passa på att handla de bästa skalplaggen ni kan få till barnen nu under 8/3- 21/3 och få 100 kronor rabatt!!
polanochpyretpolanochpyretpolanochpyret
Kram på er! F
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta Göransson

    Hej! Såg premiären på Let’s Dance och så roligt att Anja fått Calle Sterner, både duktig & trevlig. Har en vuxen son som dansat från han var liten så dans är min favoritsport förutom utförsåkning. Så vilken underbar kombo!! Såg tyvärr att Anja inte lyckats bli av med en förkylning. Önskar ibland att jag fick hjälpa fler med att bygga bra immunförsvar = nyckeln till att hålla sig frisk?? Enklast för att snabbt lära sig hur man gör detta kan vara att följa Foodpharmacy på blogg & FB underbara tjejer. Skriver inte detta för att jag
    har något med dem att göra utan önskar att fler förstod hur lätt det är att må bra. Lina & Mia som är Foodpharmacy är helt underbara på att berätta om magen och immunförsvaret. På deras sida kan ni hitta Symbiotik som är bakterier + fiber (mat till bakterierna) allt för att byggas bra immunförsvar. I vår familj äter vi alla Symbiotik sedan i höstas och mår kanonbra och klarat vintern utan förkylning mm. OBS! Jag har inget med Foodpharmacy ekonomiskt att göra utan är själv dietist och arbetat mycket både med sjuka men även idrottare. Önskar att jag bodde i Umeå så skulle jag bjuda på en föreläsning. Håller tummarna att Anja kryar på sig!!

  2. Sandra

    Så strålande var Anja i premiären igår ??⭐️
    Ska bli kul och spännande att följa även denna omgång av lets Dance. Det är tufft motstånd hon har men jag röstar och håller tummar och tår för Anja.
    Pop är så bra med sina kläder. Håller med dig helt.
    Hoppas pojkarna piggat på sig nu.
    Har en fortsatt fin helg.
    Kram Sandra ??

  3. Sophie

    Det låter bra! Tänker bara, det ser ut som att hon har fleece på sig…? Vet ni om mikroplaster? Hur tänker ni kring det, kanske man kan ta ull istället? Vill inte vara en pekpinne till er, men undrar bara om ni vet om faran med mikroplaster och om ni i så fall ändå väljer att ha fleece. Hoppas det är okej att fråga