Filippa Rådin

Letś Dance ToR

Sitter vid sidan om Anja på väg i ner till Stockholm ToR. Idag är det kostymprovning på LD inför fredagens premiär. Och jag åker med Anja som alltid när det gäller kläder eller utsmyckning av alla det slag. 

Älskar dagar när allt flyter på. När jag vet att barnen har det bra och när vi har flyt på jobbet. Den sista tiden har det inte riktigt varit så fluently, så att säga när det gäller jobbet men barnen har haft det bra trots att dom är sjuka IGEN hahaha. Ja jag skrattar högt för det börjar mer likna en fars med barnens sjukdomar som avlöser varandra än något annat. Tanken från början var att hela familjen skulle åka ner redan i måndags för att barnen skulle få stabilitet i den nya lägenheten men eftersom barnen blev sjuka så fick vi styra om planerna, jag har stannat hemma för att få dom friska. Nu är tanken istället att jag åker hem i em för att ta med mig klanen ner imorgon. Och efter alla våndor som man har som förälder känner jag att det upplägget också kommer bli bra. Nu när vi fått dra ut på resan längtar barnen ännu mer efter att äntligen komma ner. 
Idag när jag är borta några timmar är mamma hemma med barnen + Emmi som kom hem igår så pojkarna är i himmelriket, storasyster är allt. Hon är den dom ser upp till allra mest och hon är verkligen något att se upp till. Hon och pojkarna är det vi som föräldrar ser upp till allra mest. Dom är våra förebilder när det gäller att ta för sig av livets enkelhet. Deras nyfikenhet, sättet dom löser problem men framför allt deras fina sätt mot varandra. Älskar våra barn så ofantligt mycket att det gör ont när jag just i detta nu sitter och skriver och tänker på dom. Alltså barn är så fantastiska ?!!!!! Och vi har så mycket att lära av dom.  
Imorse blev det en sådan där magisk stund då alla satt och åt frukost tillsammans och pratade och skrattade. Ni alla som har småbarn vet att just de där stunderna då inget spills, alla äter och det inte finns någon stress. Det är då man fyller bägaren till max!! Det behövs så lite för att man ska skita i natten då alla barnen snurrade runt som i den där Ikea reklamen då alla byter sovplatser. Nu längtar jag så mycket tills vi sitter ner tillsammans nästa gång och har en underbar frukost ihop. Med Emmi så blir har vi ju bara chansen varannan vecka. Jo just ja de avslutade frukosten med en gruppkram hur underbart är inte det!! Det finns inget lyckligare än att se när ens barn ger varandra kärlek .imorse fick vi nya ringar i överraskning av vår 10 åring ❤Anja är sååå förkyld lite oroväckande inför premiären på fredag…?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Vi håller tummarna för att det ska gå bra för Anja på premiären på fredag fast förkylning? håll henne med mycket värme och kärlek så ska ni se att det dansas bort den där dumma förkylningen❤
    Kram Angela