Filippa Rådin

Let’s Dance premiär på fredag??!

P3070091

Let´s Dance premiär på fredag…? Hur känns det i kroppen Filippa Rådin?

Jo tack???? jag vill lova att det känns. Inte i närheten av hur det kändes när Anja var aktiv när tävlandet kunde vara på liv och död. Ett litet felbeslut eller misstag och du kunde ligga i nätet. Nä, det här är något annat. Det här är en uppvisning ,en lek och en låtsas värld mer eller mindre bortkopplad från den verkliga världen. Men det är kul! Och min frus framfart och utvecklingskurva fascinerar mig. Eller ska jag säga golvar mig???! Många andra är förvånade men jag har aldrig tvivlat och jag har sedan länge vetat vad hon är kapabel till. Hon känner sin kropp utan och innan och har haft den som redskap hela sitt liv så egentligen är det inget konstigt att hennes utvecklingskurva är spikrakt uppåt.

Men frågan är? Är hon lite för bra inför första programmet för att aldrig tidigare ha dansat??? Jag får för mig att publiken vill att man ska vara dålig i början och sedan sakta men säkert avancera. Men att sakta men säkert avancera har aldrig passat in på min fru! Hon går in med stort kroppspråk och sätter bestämt ner foten. Hon går inte på någon träning för att laja bort tid. Hon är där i fullt fokus och redo att ta emot information och omsätta det till verklighet. Efter träning är det familjen som gäller. Allt annat tjafs är helt ointressant för henne. Hon med stor H är den vuxna människa som jag aldrig slutar imponeras av och den som jag ser upp till allra mest! Hennes sätt att anta utmaningar är ingen annan lik! Hon är som hon själv retfullt, med glimten i ögat, brukar säga till mig: Jag är MASTER på det mesta???. Hur ska jag någonsin finna ord för hur mycket jag älskar dig min fina!!!❤

Önska oss lycka till nu?. Kram på er underbar människor! FP3070165 P3070161 P3070159 P3070071 P3070070

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingegärd

    Klockrent citat ”men att sakta men säkert avancera har aldrig passat in på min fru” haha jag höll på att dö av skratt när jag läste det!Underbart! Lycka till från en som oxå kommer att sitta klistrad och allt annat får stå åt sidan på fredagskvällarna.?

  2. Linda Johansson

    Ska bli så kul att se!
    Kommer sitta och heja varje fredag i soffan!

    Kram till er!
    Linda

  3. Rantamor

    Ska bli otroligt spännande att följa Anja i sin kamp inom dansen, en vinnarskalle det vet vi ju.
    Ni är så duktiga att få ihop det med era barn och allt ni tar er för, roligt att hela tiden se att ni alltid ser barnens bästa först.
    Nu håller vi tummarna för er på fredag…visst var det fredag det var premiär i Lets dance ??

    Tjingelingen från ett snöigt Nordmaling.
    Spark i baken !!! Här har vi spark i backen…hahahaha

    1. filipparadin

      TACK!! Ditt stöd betyder så mycket! Dina ord ditt engagemang och din alltid så positiva syn! Tack för att du är du och så underbar?? kram på dig och rantafar F

  4. Helen

    Det ska bli jätteroligt att se premiären på fredag, Håller tummarna för Anja!! Ni är ett underbart team! 🙂
    Kram

  5. Jeanette

    När Anton Hysén var med följde jag Let’s dance slaviskt tror min fru anar att vi ser fram emot en likadan ”besatthet”. även denna gång!
    Kan hända att jag bokade ett tidigt morgonflyg på lördagen ist för att åka på fredag kväll?Undrar varför???Håller alla tummar för en grym säsong!!???

  6. Sandra

    Verkligen ett stort LYCKA TILL ??????
    Det kommer går bra!
    Jag hejar och rösta på din fina fru.
    Stor kram till er ?

    1. filipparadin

      Våra barn älskar att vara ute men får dom välja följer dom oss dit vi åker. Just nu finns det snö i Stockholm också och väldigt fina lekparker så här får dom både vara med oss och leka i snön??.