Filippa Rådin

När tog du senast tillbaka känslan?

anja_pärson_lets_danceNär tog du senast tillbaka känslan? Flyttade dig tillbaka till tiden då du var som mest förälskad i din partner? Gav dig själv en riktig jävla omgång nyförälskelse?
Anja är ute och skottar gården, jag sitter och redigerar bilder och lyssnar på musik. Så plötsligt, fylls hela jag av kärlek till denna underbara människa! Hon med stor H som står där ute och sliter med snön, hon som är det vackraste jag vet, inifrån och ut! Hon som har fått bäst i test många gånger om, högsta betyg i allt! Känslorna stormar runt i mig i sån fart att det nästa gör ont.

Älskar dom här stunderna när jag förflyttar mig själv tillbaka 10 år i tiden då jag varje sekund formligen flög mig fram genom livet. Av kärlek till den person som jag senare skulle komma att lova evig trohet.

Jag är lite av en expert på att flytta mig in i kärleksbubblan ge mig själv den njutningen, det är en av mina starkaste styrkor och kanske det som också aldrig får mig att ledsna på Anja. Men nu orkar jag inte längre sitta här! Jag måste, bara måste släppa allt och springa ut och kyssa henne!

Hoppas ni har en helt fantastisk fredag! Kärlek Fanja parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda Hjalmarsson

    Å vad härligt att läsa! ?

    Det gör jag också då och då, jag blir så himla glad när jag tänker på att jag får ynnesten att leva mina dagar ihop med en så fantastisk person som min Jimmy är. Han gör mig alltid alltid glad. Arg också, men det går inte att vara arg på honom länge, för han hittar alltid sätt att få mig att le trots att jag ”vill” vara arg lite till. Helt ärligt så kan jag inte förstå att inte alla vill vara med honom?! ?

  2. Jeanette

    Så otroligt fantastiskt, pirrigt härligt! Glad för er starka kärlek! Och jag är lyckligt lottad jag med, vår första vecka som fruar har precis passerat och flera ggr per dag slås jag av styrkan i att vi lovat varandra kärlek i evigheters evighet!
    Att livet få vara såhär gott!?Ha den bästa av helger! Kram Jeanette