Filippa Rådin

Let´s Dance + ❤= sant!!

Anja_pärsonEfter många spekulationer och även en del rykten i tidningar så är nu dagen kommen då vi äntligen kan berätta för er att min finaste Anja ska dansa i Let´s Dance den här säsongen! Det ska bli så roligt att se henne anta den här utmaningen!! Hon har aldrig dansat pardans förut och jag har ingen aning om hur det kommer att gå!! Det har varit ett intresse under några år men vi har inte känt att det funnits plats i vårt liv tidigare. Fast det kanske det inte finns nu heller egentligen.

Men visst håller ni med om att det kommer bli otroligt spännande att se Anja ta ut svängarna i en tango haha! Fuldanser i köket har hon gott om men en långsam vals i höga klackar och paljettbaddräkt kommer bli en höjdare i vår!! Hoppas ni kommer att hänga med oss i den här resan och det kommer garanterat behövas en hel del stöd och pepp på alla plan!!

Just nu vet vi inte så mycket om framtiden kring Let´s Dance då vi alla inblandade har hållit en låg profil för att det varit så super hemligt. Men följer ni min blogg och älskar Let´s Dance så har ni en god möjlighet att få lite smygtitt bakom scenen:)

Så nu Let´s Dansar vi !! Tjo ho och puss på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Fantastiskt roligt med lets dance!!! Wow!!! Nu blir det att kolla och hålla tummarna för henne!!! Hon kommer va grym tänker jag!!!

  2. Rantamor

    Jamen var inte det klart redan ??
    Har för mig att jag redan gratulerat till detta ??
    Men då har jag nog gått på rykten, som dock var sanna, kanske någon läcka någonstans.
    Det poppade up på instagram samma dag som Thilde presenterades till programledare.

    Heja Anja, har aldrig röstat men nu ska det bli av, kunde Stenis så kan Anja.

    Ha så trevligt i Stockholm !!

    Tjingelingen nu drar vi till Umeå, Tomtebo. Finväder idag !!

    1. filipparadin

      ?Finaste du, det var bara rykten men nu är det officiellt. känns så bra att jag har dig med mig??? stor kram

  3. Margaretha

    JAAA vad kul! Jag hoppades verkligen att det inte var ett falskt rykte?Nu blir det ju kul med lets dance?Dels tror jag hon kommer dansa helt fantastiskt men även att hon har kul,så hon har min röst hälsa det! Och får ni pusselproblem är det bara att hojta,jag bor ju ovanför er på sandahöjd! Kram till er båda!/Margaretha

  4. Sandra

    Såg precis på Nyhetsmorgon, så kul att din Anja ska vara med. Hon kommer fixa det galant ??
    Kommer såklart kolla.
    Hon har min röst redan nu. Heja Anja!
    Önskar henne stort lycka till ?
    Hoppas ni får ihop livspusslet hemma med. Hade jag bott närmre hade jag gärna kommit och hjälpt er med barnen och andra hushållssysslor. Har varit barnflicka i olika familjer och vet att det kan vara lite ”körigt” ibland ?
    Ha en fin helg
    Kram Sandra