Filippa Rådin

Inte på topp

Det händer men inte ofta att jag får migrän. Idag har jag legat hela dagen och tyckt synd om mig själv. Det värker i hela kroppen och jag mår så illa. Anja var hos frisören på morgonen och det var meningen att pojkarna skulle till förskolan, men Maximilian var så ledsen och ville inte gå ur min famn och det kändes inte riktigt som han var kry och Elvis ville verkligen inte gå till föris han heller. Elvis har alltid den känslan när han inte varit på föris under en längre tid, sen går det över direkt han kommer dit. Han älskar verkligen föris och att hänga med kompisarna där. Men trots min migrän så hade jag inte hjärtat att gå med dom dit.

Visst är det typiskt att trots att man ligger i jordens migrän och kroppen skriker åt en att ligga ner och bara sova så ska man vara någon slags Übermänniska. Anja har försökt få mig att gå till sängen men jag hatar att vara själv så jag låg i soffan istället. Kanske dumt men mysigt att ändå vara med. När hon kom tillbaka kunde jag slappna av lite, men efter ett tag så blir jag rastlös eller egentligen inte de heller utan jag blir stressad av att inte vara till nytta. Jag har så svårt att bara vara och låta någon annan ta hand om allt. Bara det att när Anja var iväg och tränade lite efter barnen lagt sig så städade jag köket.

Är det fler känner igen sig?? Känner mig kluven för jag vill vara hjälpsam men även jag förstår att jag borde låta min fina fru bara få ta hand om mig.

Jo sen borde jag kanske ha gått i säng tidigt ikväll också…..

 

Tack och god natt mina vänner

/F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    För två år sedsn låg jag med njurstensanfall i tre månader över jul och nyår. Så ja jag vet vad du menar med att känna sig totalt hjälplös och inte vara en del av familjen pga smärta. Natten till julafton stod vi i hallen med ambulanspersonalen som hade gett mig morfin ?? Nu kan man skratta åt eländet. 1 vecka senare var dom tillbaka igen. Då sa den ena killen…. just ja ni hade ju tre katter vi firade ju jul tillsammans. Jag var tvungen att skärma av mig så jag plöjde igenom serier på datorn. Vissa var jag tvungen att kolla på igen eftersom jag inte kom ihåg allt pappa smärtstillande ?

  2. Pernilla

    Blä. Hoppas du haft en bättre dag idag . Annars tips , be Anja dra i håret. Ta tag i håret längst in och dra åt olika håll i olika grepp lilsom. Nöstan så hårt att ögonen åler snett uppåt och pannen åker bakåt. Helt galet bra . Ta aldrig Ipren eller annat nu. Krya krya

  3. Margaretha

    Har råkat ut för migrän när jag var gravid,men sen kan jag även få det när det varit en hektiskt period och när man slappnar av kommer migränen,jag har ochså testat att inte ta medecin men då är man ju inte till nånmglädje alls,så det finns bra hjälp på apoteket!krya och kram!