Filippa Rådin

Svar på reaktioner

filippa_radinJag tänkte att jag kanske skulle skriva några korta rader om mitt uppmärksammade Instagram/blogg inlägg här om dagen då jag skrev ”När det värsta händer” , så här i efterhand kan jag hålla med om att mitt ordval kanske inte var det bästa. Och jag är mycket väl medveten om att det finns värre saker i världen än kräksjuka. Men i allt ”värsta” vill jag ändå hävda att det finns olika grader av just ”det värsta”, i vår idylliska situation uppe på fjället var just upplevelsen av vår sons panik det värsta just där och då och det får man tycka vad man vill om.
Generellt är jag också för att man reagerar och engagerar sig, att man för fram sin åsikt och talan, jag är beredd att ta emot konstruktiv kritik och jag är inte den som inte kan ändra mig. MEN jag ber er att tänka på tonen ni väljer att kommentera mina inlägg på.

Maximilian är förbi kräksjukan men får nya tänder och har väldigt ont så vår lilla goding har verkligen inte fått börja 2017 på ett bra sätt.

Ta hand om er! Varma hälsningar Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann Forssell

    Kära Filippa, såklart Du får tycka att det var det ”värsta” för Er just då. Det finns alltid det som är värre men vem vill ha kräksjukan, burr.
    Dom som kritiserar hela tiden varför läser dom bloggar mm. Ni är en underbar familj, så kul att gå följa Er i glädje o kräksjukan.
    Fortsätt skriva från Ditt hjärta o strunta i surkärringarna, kramis Ann

  2. Ann Forssell

    Kära Filippa, såklart Du får tycka att det var det ”värsta” för Er just då. Det finns alltid det som är värre men vem vill ha kräksjukan, burr.
    Dom som kritiserar hela tiden varför läser dom bloggar mm. Ni är en underbar familj, så kul att gå följa Er i glädje o kräksjukan.
    Fortsätt skriva från Ditt hjärta o strunta i surkärringarna, kramis Ann ❤

  3. Rantamor

    Fortsätt blogga snälla Filippa det är så roligt att läsa dina ärliga blogginlägg.
    Du bjuder verkligen på kaos ibland, på kärlek och på hur ett familjeliv skall fungera.
    Konstiga kommentarer får man ibland, har jag också råkat ut för…trots att jag inte är någon kändis !!!

    Förstår att du och Anja har hejat fram Frida ikväll, vilken grym tjej.
    Och jag älskar när ”pappa Pärson” kommenterar, han låter så snäll och lugn,
    och har så roliga kommentarer.

    Ni är bara bäst !!!

  4. Marie

    Tråkigt att läsa att du får kommentarer med ”syrlig” ton eller vad man ska kalla det!
    Jag tycker du gör ett bra jobb med vad du skriver och ger verkligen oss läsare en inblick i hur din/er vardag är.
    Naturligtvis har många olika syn på saker och ting men för den delen måste man inte alltid uttrycka det och särskilt inte på ett negativt sätt. Hur många ”syrliga” kommentarer vill man ha om sina egna känslor och upplevelser tänker jag? ?
    Jag håller med dig i just den stunden, usch och fy för kräks och den paniken ett barn kan få av det! ? Skönt att han är fri från det i alla fall!

  5. Katarina

    Folk är för roliga ibland! Nöt man sitter där med sjuka barn är det det västa, just då! Jag kan vara jätteglad, men får man skriva det när det finns folk som vrider sig av skratt och är ännu gladare?

    Tycker mer att det är skönt att faktiskt visa att livet inte alltid är så perfekt och skitskoj 🙂

  6. Erica

    I någons värld är en sticka i fingret el kräksjukan det värsta. I min värd var det att bli påkörd bakifrån av en skoter med en förare med nästan 2 promille i kroppen. Att döma andra och veta vad dom ska känna och tycka är inte upp till mig. Den rätten har jag bara om mig själv! Det är inte alltid lätt, för jag/vi är snabb att döma och veta vad som är rätt o fel!
    Kram på er. Älskar er båda/ hela er familj.

    1. Sandra

      Hej 🙂
      Läser och följer din blogg men inte kommenterat innan men vill bara säga att jag tycker du självklart ska få uttrycka din åsikt om vad som är jobbigast och värst för just er familj i den stund nån bli sjuk. Förstår att det inte är det bästa att bli magsjuk när man är iväg och att se ens barn bli sjuka och inte kam förhindra det är nog det värsta oavsett vad det gäller för sjukdom.
      Sen finns det ju alltid ”värre” sjukdomar men just i stunden var det magsjuka er lilla goding fick, för första gången och dessutom borta. Såklart att det är jobbigt. Magsjuka är det värsta jag vet, så jag förstår ditt ”uttryck” 😉
      Kram på er alla och skönt att han mår bättre och ni andra verkat klara er.

  7. Anneli

    Folk har rätt till sin åsikt. Men blir ändå förvånad över att dom ”vill slå andra på fingrarna” hela tiden. Folk vet vad du menade.. men bara för du är ”känd” så tycker dom att det är ok att komma med dumma kommentarer.
    Skönt att han mår bättre å hoppas tändernas framfart ger med sig snart.