Filippa Rådin

Lucka nummer 4

Inlägget är ett sammarbete med Dermoshop

Hej alla fina! Idag tar jag över taktpinnen från underbara Herr och Fru Lagergren för idag är det min tur att få presentera lucka nummer 4 i LOPPI:s galet grymma Julklappsjakt. Hur härligt är det inte att ni har chans att vinna fina priser varje dag!

I min lucka hittar du ett set produkter som ligger mig varmt om hjärtat till ett värde av ca 1.130 kr!. Priset är exklusivt och ecocert – certifierat från Dermoshop, du kan läsa mer om produkterna HÄR. Ecocert – certifikat innebär att produkterna innehåller minst 95% naturliga råvaror. Eko-nörd som jag är har jag även kollat igenom innehållsförteckningen och jag kan lova att det är bra grejer som du med gott samvete kan använda!nature2

För att vara med och tävla behöver ni kort och gott bara lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna :). Vinnaren dras redan imorgon.

Och med detta vill jag med varm hand överlämna staffeten till super mysiga Nina Malmström som imorgon kl 9.00 kommer att pressentera lucka nummer 5. Helt ärligt så är jag är riktigt spänd inför vad hon kommer att lotta ut. Har via ryktesvägen hört att det ska vara något riktigt bra det med 🙂
Lycka till och stor kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassandra

    Jag skulle vilja vinna detta för att kunna ge det till min älskade mamma i julklapp. Hon förtjänar det då hon alltid ställer upp för mig och det skullr vara så roligt att gå skämma bort henne i jul. Tack för möjligheten att tävla!

  2. Josefin Zitoun

    Vill vinna för att jag aldrig gjort det. Så tänkte nångång måste bli den första!!❤️??
    Håller tummarna!!?

  3. Maria

    Eftersom både jag och min sambo är som två torra russin såhär på vintern så vore det toppen att få lite nya bra hudvårdsprodukter. Därför önskar jag att vi skulle få vinna så vi kan bli lena och fina nu till jul ?

  4. Charlotta

    Åh vilket fint pris! Jag har som mål att stegvis leva mer och mer hållbart. För mina barns framtid men också för att må bättre här och nu. Jag har kommit en bit på väg men har lång väg kvar att vandra. Jag försöker att vara nöjd med det jag gör och de steg jag tar istället för att stressa över de saker jag inte gör – ännu. Det är inte alltid så lätt. Det här priset skulle hjälpa mig att ta ett ytterligare steg samtidigt som det är himla lyxigt.!

  5. Mormor

    Önskar lika mjuka god kinder som mina barnbarn har ♡♡♡
    Dom älskar att ”kladda” in mig o göra mig fin. Men dom tycker jag har risigt hår o jag håller med.

  6. Marielle

    Vill gärna prova dessa produkter som får familjen att må bra på både utsidan och insidan,
    Tre av fem i familjen har problem med torr hy så hoppas och tror att dessa kan hjälpa oss få bukt med det.

  7. Erika

    Jag har provat dermosils produkter tidigare och tycker att dom är väldigt bra & prisvärda! Jag skulle gärna vinna detta paket!

  8. Sofia

    En gravid trött tvåbarnsmamma (fick 2 små barn på köpet då jag gifte mig med en änkeman) behöver mycket kraft och ork inför julen. Något att skämma bort sig med hade varit fantastiskt och jag hade såååå gärna velat vinna detta! Samtidigt vet jag att jag har många medsystrar som också behöver skämmas bort med fina ekoprodukter. Så vinner jag inte fortsätter jag att drömma om att en dag är det min tur! God jul!

  9. Sandra Rohlin

    Jag har problem med torr och känslig hy och svårt att hitta produkter som funkar för mig. Att använda ekologiska produkter är något som är viktigt för mig och jag skulle bli så glad om jag vann dessa!

  10. Lottie

    För till jul och nyår vill man stråla inifrån och ut
    Så detta året får ett härligt slut
    Med Dermosils produkter som gör huden len och skön
    Som är bra för både människan och miljön 🙂

  11. Jessica S

    Att köpa ekologiskt och närodlat är viktigt för mig. Det är inte bara mat utan även kläder möbler och skönhetsprodukter. Bra ekologiska skönhetsprodukter som är bra både för mig och min miljö står högt upp på önskelistan!

  12. Sara B

    Jag bor uppe i Västerbotten. Jag älskar dessa kalla dagar då det nyper friskt i kinderna och andedräkten ångar, men, min hud är inte lika förtjust. Kinderna flagnar och jag får torrsprickor på händerna. Håret står flygit som en lejonman runt mitt ansikte om jag gör misstaget att borsta det vill säga (har alltså att välja mellan flygit eller oborstat)… detta perfekta kit skulle kunna motverka både torrhet, rynkor och flygit hår, och istället ge håret glans och volym, samt huden mjuk och fin.., slätas lite rynkor ut på köpet så blir denna 30+ trebarnsmamman lite extra nöjd! 🙂

  13. Annika - drömmen om 11 barn

    Jag som aldrig haft nåt vidare tänk för eko har på senare tid (kanske sen barnen blivit fler och medvetenheten ökat) fått ett större behov av att veta att produkter jag använder är ”okej” liksom, både livsmedel och andra produkter. Detta set skulle göra mig lycklig till både kropp och själ!

  14. Annica

    Om jag har turen att vinna skulle jag ge dessa grymma produkter till min dotter, som är mitt i sina studier till förskolelärare och som student har man inte råd med att unna sig så mycket.

  15. Linda S

    Hela familjen har problem med irriterad hud så det vore jättekul att få testa någonting som är lika snällt mot naturen som mot huden.

  16. Kristina

    ”Ekoprodukter och nyttigheter för kroppen, får mig att må toppen. Eftersom jag är en hårt arbetande kvinna, blir jag överlycklig om jag skulle vinna.”

  17. Josephine

    Klet och kräm med mången kemikal,
    Verkligen inte mitt förstahandsval,
    Men student med barn som är små,
    Alltid prio för dessa två då,
    Att kika på dessa var ingen idé,
    Att få unna sig lyx och kvalité,
    Mamman håller sina tummar för eko,
    Att tomten kommer med något som är eco,
    Att det denna gång blir mamman som får,
    God jul och gott nytt år ?

  18. Linnea H

    Min hud har blivit så grå och känns så dyster,
    önskar att jag kunde tillföra lite lyster,
    därför vill jag Dermoshops produkter få prova på,
    så jag kan känna mig fin från topp till tå.

  19. Emma

    Sen jag fick barn har jag varit dålig på att unna mig själv något, och jag skulle därför bli så glad om jag vann dessa produkter! Just nu är min hud både torr och känslig men också lite bortprioriterad…Både jag (& min hy) skulle bli så glad för denna vinst! 🙂

  20. Helena i Uppsala

    Å, jag skulle dela med mig till gubbe, svägerska, brorsdotter, mamma och hennes medtanter och personal på demensboendet. Delad glädje är dubbel glädje!

  21. Elin Råssmo Perlebrant

    Tror denna serie skulle passa mig perfekt. Med mitt röda pigment är min och mina barns hud extra känslig. Nu när det är kallt fram och tillbaka är det oerhört frustrerande. Får leta med ljus och lykta för att hitta en produkt som passar oss. Tror att dessa kan vara vår räddning! ?

    1. Josephine

      Klet och kräm med mången kemikal,
      Verkligen inte mitt förstahandsval,
      Men student med barn som är små,
      Alltid prio för dessa två då,
      Att kika på dessa var ingen idé,
      Att få unna sig lyx och kvalité,
      Mamman håller sina tummar för eko,
      Att tomten kommer med något som är eco,
      Att det denna gång blir mamman som får,
      God jul och gott nytt år ?

  22. Angelica Wärngren

    Så svårt som det är att hitta härliga eko-produkter utan att bli ruinerad. Jag skulle älska att äntligen kunna skämma bort mig själv med hudlyx.

  23. Jessica

    Jag som testar lite olika ekoprodukter och skulle gärna ta chansen att testa även dessa för och finna eko produkter som passar mitt hår och hy!

  24. Sophie

    Eftersom jag har känslig hud (rosacea) så är naturliga produkter det min hud allra helst vill ha.
    Mina studier har gjort min plånbok lite tajt, så skulle det vara en DRÖM om man fick vinna.
    Jag skulle bli överlycklig ! Hoppas och håller tummarna hårt .

  25. Therese jansson

    När man fött 3barn under 3år (precis fått tvillingar) så finns inte tiden över att ta hand om mig själv och jag prioriterar inte det riktigt. Med nya produkter skulle jag äntligen få bukt på min dåliga hy och kanske se lite mer pigg ut!

  26. Tatiana

    Jag börjat en inre resa till att bli mer positiv och konstruktiv i mitt sätt att leva. Bli en bättre vän, bättre sambo, bättre mamma. Inte vara så rädd för saker som jag brukade vara. Säga oftare ja än nej. Det skulle vara härligt att få påverka positivt även det yttre, extra roligt med ekocert-produkter i ett märke jag inte känner till tidigare. Vill byta ut mina gamla märken mot sådana som är bättre för både miljön och kroppen.

  27. Carolina Löfling

    Jag skulle ge detta set till min dotter som nyss fyllt 20år. Bara för att hon är hon och världens bästa!

  28. Flipp

    Åh, jag provar mig fram i ecovärlden och älskar det. Det svåra nu är att hitta produkter som passar sonen på väg in i tonåren med oren hy och flottigt hår. Vore så härligt att få ge honom något nytt att testa!

  29. KajsaKarin

    Efter 56, snart 57 år i livet har jag förstått att jag borde pyssla om mig själv lite bättre. Tvål, vatten och billig hudcreme från matbutiken har varit min melodi. Nu är huden torr, och liksom törstig. Håret känns också som om det skulle behöva något närande. Om jag vinner produkterna blir det en nystart för en kvinna i sin bästa ålder.

  30. Edith

    Det skulle vara så kul att vinna! Har knappt några sådana här produkter så det skulle vara så så kul att vinna!!❤️❤️❤️❤️

  31. Lina

    I really would love to win this set. Love the natural products! I didn’t hear before about this brand, so now could be an oportunity to try their products! ☘?☘

  32. Sandra Kristoffersson

    Fnasig och torr min hud är, skulle behöva undervärk lite här och där.
    Dessa produkter skulle få min kropp att skina, utan att jag plånboken skulle behöva skinna.
    Hoppas att dessa underbara produkter vinna, skulle njuta av varenda timma.

  33. Elin

    Jag hade velat vinna dessa produkter eftersom jag har haft problem med torr och irriterad hud hur länge som helst. Jag har testat det mesta och lagt ut mycket pengar på hudvård men har inte hittat några produkter som passar mig till 100%. Därför hade det varit kul att få prova en hel serie (ekologisk dessutom!) utan att behöva lägga ut så stora summor ☺️

  34. Sarah

    Med denna vinst skulle jag göra min bästa vän Karin så glad. Karin och har har länge kämpat på varsitt håll med att få barn och äntligen sitter vi nu med varsitt litet ❤️. Lite trötta men glada att det gick vägen efter år av väntan, längtan och kamp. Karin fick sitt barn före mig så vi har ärvt både kläder, grejer och tygblöjor av henne vilket jag innerligt skulle vilja tacka för med denna fantastiska gåva. Vi är, som du Filippa, också ekonördar och vad passar bättre att tacka för miljövänliga blöjor än med ett fint ekopaket som skulle kännas fint att få ära Karin med?!

  35. Viktoria

    Det är viktigt för mig att vi använder så mycket ekologiska produkter som möjligt! Provar mig fram i djungeln! Har inte ännu provar dessa så det vore underbart!

  36. Anna-Karin

    Roligt med ett för mig nytt märke. Har länge letat efter ett hudvårdsmärke som passar mig. Har provat olika prisklasser men inte hittat det rätta ännu. Kanske är detta märke ngt för mig✊

  37. Jenny

    Vad spännande! Jag har länge letat efter ecocertifierad hudprodukt och testat flera men alla har varit fel för min hy. Denna har jag aldrig sett och skulle bli jätteglad om det är just jag som får lyxen att vinna ett helt sett. Kram

  38. Elisabet

    Superklapp till bästa bruden,
    som är väldigt mån om huden.
    Bruden råkar vara ja’
    så om jag vinner blir jag gla’!

  39. Marie

    Jag har funderat hela hösten vad jag ska köpa till min mamma. Hon är obotligt sjuk i bröstcancer och kämpar varje dag med biverkningar från cellgifter. Man vill såklart köpa något hon har nytta av men egentligen behöver hon inte så mycket då hon ändå inte har tid eller ork att använda det. En av biverkningarna från behandlingarna är att hennes hud blir torr och spricker så därför skulle jag vilja vinna detta så jag kan ge henne det i julklapp. Då får hon något hon behöver och något som faktiskt kan hjälpa henne lindra hennes besvär från biverkningarna. Hon skulle bli så glad och det skulle kännas bra att hon använder produkter utan gifter vilket hon redan får nog av varje vecka.

  40. Margit

    För att min torra vinterhud skriker efter detta! Både jag och barnen får eksem så fort vädret växlar och är så less på deras och mitt kliande! Vore en drömvinst med återfukting och särskilt med ecocert märkning på produkterna!

  41. Maria

    Det här blir en perfekt gåva till min syster ❤
    En sliten trött tvåbarnsmamma som kämpar på i Londons stress och fuktiga klimat. Vinner jag ska jag överraska henne med en avkopplande spakväll med dessa härliga produkter och levande ljus.
    Att jag sen är ”tvungen” att åka dit är ju bara en bonus ??

  42. Cecce

    Det hade varit underbart att vinna detta!
    Jag har alltid velat testa eko-produkter och får jag chansen nu så är det en stor möjlighet!
    Jag kan inget om produkter så detta hade gjort min jul!!
    Kram

  43. Malin J

    Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hittills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Dermoshops produkter – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  44. Sara Eriksson

    Om jag vann dessa grymma produkter skulle jag ge dom till min grymma mamma. Hon har nyss gått i pension eftet över 40 slitsamma år som jordbrukare. Tidiga mornar
    och aldrig semester har satt sina spår. Hon är ändå den vackraste kvinna jag vet som skänkt mig och mina tre syskon livet. Mina barn älskar sin mormor som alltid ger dom tid, lyssnar och umgås. Utöver familjen har min mamma ett stort hjärta för sina medmänniskor. Du hittar henne ibland stå ute på samhället med Rödakorset-bössa eller på det närliggande ålderdomshemmet där hon brukar bjuda äldre på hembakat och prata en stund. Jag skulle bli själaglad att få ge dessa härliga produkter till henne ❤

  45. Myh

    Åh, detta vore guld att vinna just nu! Jag är gravid och letar efter bra produkter att skämma bort mig själv lite med. Eko-produkter ligger mig alltid varmt om hjärtat. Kanske dessa kan ge mig lite gravid-glow 🙂

  46. Evelina

    Å detta vill jag verkligen vinna! Försöker köpa så mycket eko-produkter som möjligt men ibland så svider det lite i plånboken och då blir det fusk…. så att vinna detta hade gjort mig såååå lycklig ?