Filippa Rådin

Exklusiv jul-och blomsterutställning

Idag åkte vi ner till Stockholm med pojkarna. Anja ska jobba på Eurosport som expert under 3 dagar så jag och pojkarna hänger på. Det är ganska ok då tävlingarna i alpint som hon ska kommentera går på kvällarna vilket innebär att vi nästan får hela dagarna tillsammans. Vi åkte ner redan idag för att vår kära underbara vän, hovfloristen Claes Carlsson, hade sin invigning Barock Blomster Jul på Drottningholms slott. Det är där jag har varit ikväll och kommer hem lite senare än vad jag tänkt mig men det var det värt!.

Jag vill skrika ut till hela världen vilken begåvad och beundransvärd vän jag har, jag vill inte att någon ska missa denna makalösa utställning. Så alla ni som har möjligheten, ge er själv den upplevelsen att få njuta av det Claes har skapat. Det är bedövande vackert! Utställningen börjar imorgon 2 December och håller på fram till 11 December mellan kl. 11-17 .

drottningsholmsslott_claescarlsson

Fina underbara människa och utställningens skapare Claes Carlssondrottningsholmsslott_claescarlsson drottningsholmsslott_claescarlsson drottningsholmsslott_claescarlsson drottningsholmsslott_claescarlsson

Bästa brudarna, så mysigt att få möjlighet att träffas även om det ofta blir kortare än vad man önskar.

Ta hand om varandra! Kram F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.