Filippa Rådin

Nominerad :)!

IMG_4395

Hej!

Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! 

Lycka till!

/Sofie på Babyshop

Fick precis ett meddelande till min blogg att min blogg är nominerad till Årets Babyblogg 2016! Någon av er där ute har nominerat MIG <3!! Trodde aldrig att jag skulle känna så här men, det är stort, Så in åt helvete stort! Kroppen bubblar och jag känner kärlek och pepp. Är fullt medveten om att det inte var allt för länge sedan jag började blogga.. Och även om min blogg växer ständigt så är jag inte närheten av dom stora drakarna och jag kommer förmodligen inte vara den som vinner. Men vad spelar det för roll!? Jag är nominerad och det gör mig så stolt över mig och er! Det här ger mig grym pepp att bara bli bättre.

Vad vill ni läsa? Vad vill ni se? Vill ni ha mer av något mindre av annat? Kom med förslag och skriv i kommentarsfältet så ska jag göra mitt bästa att bli bättre 🙂

Och sen tycker ni att jag är bra gå in och rösta på mig, Listan är lång och min blogg står någon stans i mitten mer mot längre ner mitt nr är 105. Listan hittar ni om ni klickar er in här:  http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

Puss och kram på er! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det går ju inte att rösta på mobilen! Har klickat massor men det händer ingenting! Säg till dom att det måste funka på Iphone också!!!

    1. filipparadin

      Tack för att du försöker rösta på mig :). På min mobil funkade det fint, kanske att det var något tillfälligt bara :). Stor kram F

  2. J

    Nu har jag röstat på dig! Din blogg är så bra, jag mår bra att läsa din blogg. Den ger mig litet mer självkänsla. Har inga egna barn eller ens partner men jag mår ändå gott av att läsa om det du skriver. Du peppar o jag tar med mig dina tankar om stor o smått. Tack Flippa att du är den du är, du får mig att tro på mig själv!!

  3. Maria E

    Skriv nr. 105 jag höll aldrig på att hitta dig i listan! Tycker bara att det är roligt att följa dig och dina funderingar. Kan uppmuntra till att vara ärlig och inte försköna (vilket du heller inte gör), jag vill läsa om det riktiga livet. Du väljer ju ändå själv hur mkt du vill dela. Ibland är vissa inlägg lite väl långa, inget fel för dem som gillar långa inlägg. Men jag behöver inte så mkt text. Uppdatera oftare istället är mitt tips. Ha en fin dag!

    1. filipparadin

      Du är ju underbar! Tack för att du är så engagerad och gör mig så glad många gånger :)! Kram Filippa

  4. Ebba

    När jag röstade (på dig såklart) låg du 1:a! Så det ser bra ut än så länge 😉
    Kram och Grattis till nomineringen!
    /Ebba

    1. filipparadin

      Tack underbara 🙂 Dom stora drakarna har nog inte lagt in någon växel än, kan jag tänka mig 🙂 Jag blev så barnsligt glad att jag var snabb på att lägga upp det på min blogg och då får jag flest röster i början:). TACK för att du ville rösta på mig Stor kram Filippa