Filippa Rådin

Vad lyssnar ni på?

Pernilla Wahlgren

Jag behöver hjälp. Jag behöver tips på bra poddar. Nu när Maximilian är en morgonpigg liten prins är det så skönt att kunna lyssna på podd i ena örat när man är ute och drar vagn. Jag har lyssnat runt en del men behöver lite hjälp på traven. Jag har lyssnat på bla: Wistam och Wahlgren, Säker stil, Gry och Anjders med gäster, Tvilling podden men mer då vad lyssnar ni på?säker stilÄlskar när ni ger mig tips det blir alltid så bra då 🙂Puss på er! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Siri

    Lite tyngre [djupare] poddar jag älskar är:

    * Pira & Bråding i P3 – Med Linda Pira och Sanna Bråding vars gäster delar med sig av det svåraste de har gått igenom i livet.
    * Men Herre Gud! – Med Mark Levengood och Henrik Johnson. Verkligt fina samtal om tro, hopp och kärlek.
    * Fair Talks – Alexandra Pascalidou möter människor som verkligen gör skillnad för sina medmänniskor.
    * Värvet – Kristoffer Triumf samtalar med gäster som verkligen får prata till punkt. Över 200 avsnitt/guldkorn att välja på.
    * Fyllepodden – Med Sanna Lundell och Anitha Schulman. Livsviktiga informativa samtal, gäster från allehanda bakgrunder.
    * Fredagspodden – Med Hannah och Amanda som omfamnar systerskap, kvinnan och livet utifrån alla tänkbara aspekter! * Spanarna P1 – En dagsfärsk informativ ibland skojig ”pod” med ibland djupt allvar och eftertänksamma vinklingar.

    Happy Podcasting! Klem/S

  2. Rebecka

    Vardagsfesten: en podd om bröllop.
    Kära barn: experter som svarar på frågor om barn. Stärker föräldraskapet massor 🙂

  3. Josefin

    Träningspodden måste, måste, måste du lyssna på. Den handlar om träning och vardag ur allas perspektiv. Själv har jag relaterat mer eller mindre till allt de berättar, och Lovisa sandström och Jessica Almenäs är ju även härliga personer som pratar!

  4. Ellen

    Jag lyssnar på dessa poddar.
    Morgonpasset i P3
    PP3
    P3 dokumentär
    Fredagspodden
    Victor och Farao
    Friska Wargen
    Ramsby/Fischerström
    Den fantastiska resan

    Hoppas du hittar rätt poddtyp för just dig!

  5. Margareta Larsson

    Jag upplever att det finns många roddar som bara är oseriöst pladder!
    Här är några av mina favoriter; Värvet, Kropp och själ P1, Lördags- och söndagsintervjun, Alex och Sigge, Åsiktskorridoren, Sunshinepodden med Marie & Carina, Katharina Hahr möter, Stil i P1.
    Roddarna har lite olika längd från 30 min upp till en dryg timme!

  6. Åsa

    Träningspodden lyssnar jag på och de övriga som du redan lyssnar på. Kan även rekommendera att ladda ner e-böcker och lyssna på en bra bok!

  7. Anna

    Veckans bläcka – Jennie Hammar o Karin Bastin pratar om livet i LA.
    Mellanradernapodden – Karin Jihde o Peppe Öhman pratar böcker mest, men även lite om livet
    Adam & Co – Adam Alsing, Daniel Breitholz o Vanessa Falk, pratar om allt

  8. Sofia

    Jag är helt fast i P3 dokumentär, gripande, spännande, sorgliga och fantastiska. De får en alltid att gå någon extra km

  9. Sara

    Lyssnar ganska mycket på olika poddar. Här kommer några tips: Adam och kompani (sjukt roliga), P3 dokumentär, I brottets spår, sommar/vinter pratarna i P1.

  10. Josefine

    jag är hemma på mammaledighet och har börjat lyssna på Alex och Sigges podcast från början- fantastiskt underhållande! Sedan gripande P1 och P3 dokumentär- båda fantastiskt välgjorda och intressanta!
    Tack för att du/ni låter oss andra kika in i ert livspussel via bloggen 🙂

  11. Anki

    Skulle säga P1’s dokumentärer, vi snackar alltså Sveriges Radios P1 podd.. Hittar alltid något spännande där. Senaste dokumentären om att som ensamstående kvinna välja att skaffa barn. Till detta och en skön Zoegas mellanrost mugg drar jag vagn vid 06.45 snåret med havet i bakgrunden. Kunde haft väldigt mkt sämre.

  12. Åsa

    Maratonpodden kan jag verkligen rekommendera, Petra Månström som driver den intervjuar snoridrottare av olika slag, ex Emma Igelström, Björn Ferry, Marit Björgen, Petter, Evy Palm m.fl
    Coltings nakna sanning med Jonas Colting har åxå en del bra och tänkvärda avsnitt bla om träning och kost. Mvh Åsa (Oskar å Ellens Siessa)

  13. Sofia J

    Fullkomligt älskar poddar!! 🙂
    Jag lyssnar på Wahlgren & Wistam, Livs-pusslet(ett par från Burträsk) Veckans bläcka, Cissi & Hormonerna och vattnet går. Vattnet går är en riktig favorit, men den har haft lite paus nu men är på gång tillbaka snart. Jippi!
    Skulle gärna ha fler på min lista så jag hoppas på bra tips här 🙂

  14. Ebba

    Jag skulle föreslå ”the highly sensitive person podcast” (på engelska) bara för att det kanske är ett ämne du inte hört talas om. Podden handlar om ett personhetsdrag som 20% av befolkningen har och som det har forskats om sedan 90-talet.
    Kram!

  15. Samnah

    Bra podtips:
    Pappapodden
    Lillelördag
    Wollin&Wollin
    Cissi&Hormonerna
    Alex&Sigge

    Jag älskade att lyssna på bra poddar då jag drog barnvagn på låååånga promenader…