Filippa Rådin

Träna tillsammans

sol och skogNär Anja var aktiv var dagarna fyllda av träning. Det vara bara att hänga på när det fanns tid och bäst för mig att jag klarade av övningen hon höll på med :). Att gå in på ett gym med en fru som kan allt och sjukt stark kan göra att självförtroendet får sig en törn. Det är lätt att känna sig dum och vilsen i ett stort gym… Innan jag träffade Anja gick jag enbart på pass, aerobics eller pump.  Och när jag föreslog att vi kunde gå på ett pass tillsammans tittade Anja på mig som om jag inte var klok. Att gå på pass var inget en världstjäran gjorde. Tjo och tjim i grupp likt Susanne Lagerfeldt var inte nått hon kände för.  Springa uppför en backe tills man nästan spyr av mjölsyran eller slänga runt fria vikter var enligt henne ”riktig” träning. Det var magiskt att följa hennes träning och finnas i hennes värld. En idrottares driv är så inspirerande och jag blev väldigt bra tränad:)

Nu några år senare och 3 barn rikare tränar vi för det mesta tillsammans, eller snarare så fort vi får tid och det är inte ofta. Fast just nu håller vi på att se över våra vardagar, börja strukturera upp vårt liv och försöker lägga ribban på den nivå som är rimligt för oss i vår verklighet i dag. Det är bättre att ta sig ut på en snabb promenad än inte få någon rörelse alls på hela dagen. Anja mår som bäst när hon får träna varje dag, det har varit hela hennes liv. Det är bara så svårt att få ihop det. Älskar våra barn över allt annat men att få sova fler timmar så vi håller oss friska och liiiite piggare hade varit toppen!!  Såklart skulle vi kunna byta av varandra och träna tidigt på morgonen. Men än så länge ger Maximilian oss inte chansen med sömnen och det är tufft att komma sig iväg tidigt på mornarna.

Anja pärsonAnja pärsonfilippa rådinfilippa rådin

Idag sken solen och vi lyckades ta oss ut! Är stolt över vår handling och kanske inte speciellt över mängden träning. I den bästa av världar hade vi sprungit intervaller tillsammans vilket också var vår tanke om det inte var för att jag fick jag migrän när vi kom ut. Men som sagt vi tog oss ut och fick njuta av sol och tid tillsammans :). Lovely!

God natt kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Jag håller med dig helt,man mår mycket bättre att få röra på sig om det så bara är en snabb promenad. Men i det härliga vårvädret finns det knappt något mysigare. När jag träffade min fru så höll hon igång hårt med bouldering och jag hade aldrig hört talas om det. Men efter testat en gång så var jag fast. Nu kör vi två gånger i veckan på vintern i vårt egna klättergarage och sen under vår och höst kör man ute i naturen så mycket man orkar och hinner med☺ det är så mycket roligare och peppande om man hinner och kan köra ihop. Så kör hårt och försök få ihop det tillsammanskram