Filippa Rådin

Elle-galan en magisk kväll

 Gårdagens gala var absolut i toppklass. Att Elle valde Kakan Hermansson som konferencier till kvällen var ett genidrag! Ingen annan skulle kunnat gjort det bättre, hon fick taket att lyfta och publiken att jubla.

Anja och jag hade som vanligt en ganska hektisk dag på dagen innan vi var helt galafixade och Maximilian kände självklart på sig att mammorna skulle iväg på trevligheter så han ville inte sova alls på hela dagen vilket resulterade i att han var övertrött på kvällen. Lyckligtvis fick vi honom att somna i tid innan vi skulle iväg. Det är alltid en lätt ångest när barnen ska sova. De kan ju bara helt vägra och då sitter man lite i skiten. Igår hade vi proffsbarnvakter-Anjas föräldrar råkade turligt nog vara i Stockholm samtidigt som oss. Så mysigt att hinna umgås lite med dom också även om det blev lite upphackat igår.  Med lite smink täcker man tröttheten😊

 När vi väl hade tagit oss till Grand hotell och satt i Cardiebaren släppte all stress och vi kunde faktiskt njuta av att sitta med vänner och dricka ett glas champagne. I år var antalet inbjudna till Elle-galan begränsat och det var så skönt! För en gång skull hann vi mingla runt om umgås med folk också. Det är inte lätt att servera mat till flera hundra pers men maten var riktigt bra och Champagne och alkohol var generöst tilltaget. Alla på festen kändes som att dom var på sitt bästa partyhumör och verkligen bjöd på sig själva. Det var en toppen kväll helt enkelt som avslutades med att Ybercoola Icona Pop röjde loss så att golvet gungade!

Smarta snygga och begåvade! Emilia de Poret och Ebba von Sydow

  Roy Fares vann årets bäst klädda man! Cay Bond!!!!!

 

 

Anja och jag fick otroligt mycket beröm för vårt klänningar och vi kändes oss verkligen vackra. Allt beröm som vi fick igår ger mig mer sug på att ta upp arbetet och börja designa igen. Vem vet snart kanske jag är fullt igång igen, som jag var en gång i tiden ha ha ha! Jag måste bara hitta hur jag ska avsätta tiden, det är nog mest där skon klämmer.

Nu är det bara hem och ladda om, i kväll händer det nya roliga saker, imorgon, söndag, har vi första babysimmet med Maximilian och på måndag är det återigen dress for succés för då är det guldbagge-gala som står på schemat 😊.
Livet är en fest….eller?! 😉

Ta hand om er!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.