Filippa Rådin

Det går bara för fort just nu!!

IMG_2386

Ja vad ska man säga.  Är det inte det ena så är det det andra….

Som ni vet så är det Ellegalan idag.( kollar klockan och jag sitter nu 00:04) och har lite panik. Det blev bara lite mycket de sista dagarna. Vi jobbar stenhårt med att Maximilan ska sluta med att vilja amma på natten och sova lite fler timmar i sträck. Men som om det inte var nog med sömnbrist så gick alla barnen och blev sjuka. På bilden ovan kanske ni förstår vad det är de har varit sjuk i.  Nu har vi ridit ut stormen och alla är friska och krya. Vi har haft turen att denna kräksjuka var en snabbversion. En omgång och sen var det bra. Men på tre barn som lämnade över staffetpinnen till varandra så kändes det som mer.  Det var inte den här veckan som kanske var den bästa att barnen skulle vara hemma sjuka. Så det är lite därför jag sitter här så sent. Ska berätta mer om ett par dagar vad jag mer gjort under veckan.

Tröttheten tror jag har lämnat mig och Anja för en dag sedan. Det som förundrar mig varje dag är ändå hur vi orkar. Jag kan verkligen uppskatta en sådan här vecka att jag är ett starkt team med min fru. Vi hjälps åt med att hinna med och turas om att vila en stund på förmiddagen. Vi kan byta av varandra i telefonen eller på annat och som nu springa runt och packa det sista inför Ellegalan och trycka in alla prylar som ligger på golvet i några hålrum för att våran räddare i nöden AnnaLisa kommer och städar våra golv innan min bonussyster kommer med sin familj över helgen. Det blev en lite miss i planeringen att vi åker till Stockholm och de kommer upp till Umeå men vi ses på en mysig brunch på lördag och ska nyttja varje sekund att umgås.

IMG_2414

Ellegalan vad det ja!! Här har ni en sneakpeak på grejer som ska med. Lovar att det kommer mera bilder då solen gått upp!! Bröstblommor, klädtejp, korsett, juveler och högklackat det viktigaste i min garderob ha ha ha! Nu är snart det fest!

God nattkram på er!

F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej! Det är så roligt att följa dig och Anja. Men nu tycker jag att till sommaren eller hösten när ni är i Umfors ska ni gå ut och plocka blodrot och torka men även göra tinktur detta är super medicin mot magsjuka tro mig.