Filippa Rådin

En minut över och det blir färg direkt!

Idag fick jag en liten lucka att ta tag i målningen av väggen efter att jag varit hos Eva och provat min klänning. Det här med att välja färg är inte det enklaste, den färg man tycker om i butiken kan bli helt annorlunda hemma. Egentligen ska man köpa små testburkar och provmåla på väggen då vet man att man valt rätt när man väl går till butiken för att köpa det man behöver. Men som ni säkert förstår har vi inte det tålamodet och inte den tiden heller så vi slå på stort från början och få ta konsekvenserna av det.

IMG_2117

IMG_2114

IMG_2112

Tur det finns duktigt folk att fråga som kan hjälpa oss när vi kommer in springandes i butiken. I Umeå har vi den här supergrymma donnan. Hon har alla rätt! Serviceinriktad, problemlösare och sjukt kunnig! Det imponerar på mig som själv drivt och jobbat i min egna butik i 10 år.

IMG_2110

Elvis blev lite fundersam när han såg oss på bild i butiken. ”Mamma lyft upp mig! Där är du!!?

IMG_2123

Det är så kul att komma till en butik som verkligen tycker att det vi gör är bra. Här har dom själva gjort egna miljöer av det vi visar i filmerna.

IMG_2187

Igår när vi tejpade så ville Elvis hjälpa till , men inte tejpa utan måla och jag tycker om att låta barnen vara med i det man gör. Ofta går det bra och dom gånger det gå mindre bra kan man lösa det ändå.

IMG_2241

Hela dagen i dag har Elvis gått med en tom roller och målat på väggarna hemma ett bevis på att barn gör som oss vuxna 🙂

IMG_2258

IMG_2268

När jag började måla kände jag att jag inte ville ha en vanlig rak kant så det fick bli en kant mad karaktär och som ser lite ofärdig ut. Gillar det! Det enda jag ska korrigera är att jag ska måla linjen lite längre ner. Men det får jag ta en annan dag 🙂 Sedan var tanken från början att måla den rosa från golvet och uppåt men i och med att vi har ett element på väggen så är det bättre att håla den nedre delen vit, så syns den mindre.

IMG_2282

IMG_2289

Tadaa! Med lite ljus och blommor blev det så här.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrica

    Fint! Kan rekommendera elementskydd, finns massa olika och går att fix själv så slipper man se det fula elementet!

    1. filipparadin

      Tack! Har verkligen funderat på det och vad vi ska göra av det fula elementet. Har du något tips på var jag kan hitta? Kram F

    1. filipparadin

      Tack fina du! har varit inne på din blogg i dag och sett det :). Jag älskar Chiafrön och tänkte testa din pudding :). men visste inte att man bara får äta 1,5 msk /dag som vuxen…tur att jag inte ätit mer, varför är det så? Kan det vara skadligt? kram Filippa