Filippa Rådin

Tack Åre för en fantastisk helg! 

Hemma igen efter en lyckad helg i Åre. Anja och Maximilian stannade i Stockholm på hemvägen eftersom vi ska ner dit imorgon igen för att gå på Svenska hjältar galan. Det blir minst slitigt för Maximilian om han få landa i vår lägenhet där nere och slippa en extra ToR resa upp till Umeå. Så jag flög hem med barnen själv. Lite stressigt att rodda med allt när man är ensam, kvällsfika, läsa böcker, lägga barnen och packa till i morgon. Men samtidigt så sjukt mysigt att få egentid med dom små liven. Insåg när vi mellanlandade i Stockholm att det nog ekade i vårt kylskåp så jag ringde grannarna och fixade home delivery kvällsfika, inte alls dumt :-). Tur att vi har så underbara grannar runt oss som alltid ställer upp när vardagen inte riktigt går i hop. Efter fikat körde jag och barnen maxmys i vår stora säng med bokläsning av ”Vem ska trösta knyttet” och ett kapitel i ”Torsdagar med Sigge” för både Elvis och Emmi , Elvis somnar alltid när man läser Emmis bok och så var det även i kväll.

Egentligen är jag alldeles för trött för det här, att blogg just i natt. Men jag tänker att ni ändå vill se lite bilder från helgen som gått

Det kändes stort för hela familjen att få åka till Åre tillsammans, njuta av snö och träffa massa folk men framför allt att se Anja tävla igen. Det är ändå väldigt speciellt och något som upptagit en stor del i vårt liv tillsammans. I alfafall för Anja, Emmi och mig. Jag vet inte men det kanske var det som kändes störst, att få visa Elvis när mamma Anja kör i bana och tävlar. Att inviga honom en lite smula i det liv som Emmi är uppvuxen i, något som är en självklarhet för henne. Att stå bredvid och känna stoltheten över att ”den där bruden” tillhör oss även om helgens tävling mest var på skoj. Vissa honom mamma i sitt rätta element, livet runt omkring och den enorma uppskattning hon får av både aktiva åkare och folket på arenan. Det är känsla!

Här tillsammans med Jessica Lindell Vikarby. Anjas gamla lagkamrat.

Leila Lindholm, tävlade också i Åre Alpine Knockout Championships och Jessica Lindell Vikarby som tävlade mot Anja.

Efter tävlingen ville alla ha sin beskärda del av Anja.

Alla andra kunde gå hem och börja fixa sig inför kvällen men vi stor kvar och fotade in till sista gubben 🙂

På kvällen var det middag på Bygget. Anja fick Thomas Wassberg som bordsherre.


Riktigt kul var det att träffa dom här brudarna, mina bloggkollegor, på samma middag.  Jessica Lagergren och Angelica Lagergren från Herr och Fru Lagergren.

Snabb catch up med Laura Gut inför andra åket.

En hel del pulkaåkning bredvid tävlingen blev det 🙂

Nä nu har jag svårt att hålla uppe ögonlocken och måste få några timmars skönhetssömn inför morgondagen.

Ta hand om er och sov så gott! Filippa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Första gången jag besöker din blogg men har nu läst massvis med sidor, så bra så!

    Men det jag skulle fråga var: Anjas svartvita jacka! SÅ snygg! Varifrån? Satt just och googlade ny jacka idag som jag vill kunna åka skidor i men ändå känna mig snygg och denna vore klockren!

    1. filipparadin

      Hej Charlotte, Tack för fin feedback! och kul att du hittat till mig. Anjas jacka kommer från J.Lindeberg. lycka till med sökandet efter skidjacka! Kram F