Filippa Rådin

Pimpade hockeyrör framför vita piruettskridskor

I dag känns det lite extra tungt när jag tittar ut genom fönstret, snön är i stort sätt borta och det är +4 grader. Det är inte därför jag valt att bo uppe i Norrland. Jag vill ha tillbaka våra vintrar!

IMG_0857

Fram tills i år har Emmi fått köra på hockeyrör för att lära sig att åka ”på riktigt”. Det kanske inte är det roligaste att komma till skolan med ett par slitna, ärvda gamla hockeyrör när dom flesta andra tjejer åker runt och gör perfekta snurrar med vita piruettskridskor, trots det har hon ändå varit rätt obrydd över att hon inte haft skridskor med taggar på. Men när hon kom hem och kommenterade det en dag bestämde jag mig för att det var dax för en pimparkväll, bara hon och jag. Jag tog fram allt mitt glitter, alla mina paljetter och lim, sen gav vi järnet. Hennes annars så slitna och ärvda skridskor blev helt unika för henne och dom mest populära på skolan plus att hon var stolt över att det faktiskt var hon själv som fixat skridskorna.

IMG_0865

Med små medel kan man ”hotta” upp gamla grejer samtidigt som man får grym kvalitetstid med barnen. Älskar att vara kreativ tillsammans och lämna allt annat utanför!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Jag minns när jag var liten och hade konståkningsskridskor. Jag ville varje dag ha ett par coola svarta hockeyrör istället

    1. filipparadin

      Ha ha ha jag vet, det är precis så det var/är, man ville alltid ha det man inte hade och trodde att ALLA andra fick. Ha en fin helg!
      /Filippa