Filippa Rådin

Snyggaste och snabbaste bilbruden i Sverige

I lördags tog vi sista flyget ner till Stockholm igen, känns som att vi inte gör annat än flyger och far just nu, kommer hem packar om och vänder. Kul, men ganska stressande när man inte hinner med allt man vill hemma, speciellt när julen närmar sig med stormsteg. Vårt hem börjar fyllas med högar och det mesta är i oreda.

I helgen var vi med om mycket kul.

Vi börjar i lördags hos Mikaela.

Flyg: Umeå – Stockholm vidare direkt med taxi: Arlanda – Audi Forum. Rallybruden Mikaela Åhlin-Kottulinsky hade säsongsavslutning och vi kunde vara på plats.

IMG_5821

IMG_5843

Första gången jag träffade Mikaela var när jag och Anja åkte ner till Åre på Audi Driving Experience för att testa avancerad iskörning. Det var vi plus en massa andra brudar och det är nog bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv.  Att utmana mig själv till max fick mig att växa inte bara som bilförare, utan även som person. Jag kände mig som världens bästa, på allt i princip. Där och då förstod jag också varför min blivande fru en gång blivit kär i mig, jag är förmodligen det coolaste som någonsin gått i ett par skor….

 

I den här banan körde vi som galningar och lärde oss att bli bättre bilförare. Just den här turen satt vi med en av instruktörerna.

FullSizeRender

Bilden är lånad av Mikaela Åhlin- Kottulinsky.

Mikaela körde förra säsongen i Audi Sport TT Cup, är den första kvinnan i historien som vunnit ett race i Volkswagen Motorsports racings historia och hennes dröm är att tävla i DTM.

FullSizeRender

FullSizeRenderVår lilla Max fick förmånen att kvällen till ära, träffa den stora F1 föraren Max Verstappen. Men han verkar ha mest ögon för snygga brudar med bling.

FullSizeRender

Efter att jag sett min dröm bil gjorde jag allt som stod i min makt för att övertala min fru

FullSizeRender

FullSizeRender

Kanske har jag lyckats, hon gör då tummen upp i alfafall. Nu återstår det bara att se om tomten tycker att jag varit tillräckligt snäll i år.

FullSizeRender

I vinter ska vi till Åre igen på Audi Driving Experience. Det är tjejhelg!! Om ni är någon gång skulle vilja testa på något lite annorlunda så gör det här!! Att sladda runt på isen i Åre är bland det roligaste man kan göra. Och de dagar som enbart tjejer kör på isen.. kan ni nog fatta hur kul man har! Mikaela är helt galen på att köra bil. Har man tur får man sig en åktur med henne. Frågan i bilen när hon startade var- vill ni åka snabbt eller brett?? ( brett var att hon såg till att sladda så mycket det gick på banan) 

God natt! / Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.