Familjen Annorlunda

Sol och varmt?

Dagen började ju lite skruttigt med moln och blåst, men under över alla under så klarnade det upp och blev en fin dag!

Tackelitacktack:)  Mer av sånt gärna:)

Jag vet inte riktigt vad jag gjort, men ett är säkert iaf och det är att jag inte suttit still och slöat, jo det åxå förstås; är det nu sol så skiter jag i hushållssysslorna, det kan då vänta tills solen försvinner igen;)  men jag har inte suttit still så länge.

Röjde i köket som vanligt, plockade undan en massa, gick ut i husvagnen med saker som ska dit, letade reda på en luftmadrass som ska med i tältet, för vi kommer bitvis att behöva ett tält åxå…Som det ser ut nu så tänker inte Robban följa med, och Corrindas kompis som jag tänkte ta med istället fick förhinder, så det blir bara sex ungar, och så jag då.

Vi ryms i husvagnen utan problem. Men så kommer min syster ut och sover ev kvar nån natt, och ev så kommer Perra nån natt( det tror jag när jag ser det iofs….)  oc h kanske att Robban kan övertalas att haka på syrran…och då behövs tältet:)

Gav barnen i uppdrag att pumpa upp madrassen, hehe, och den verkar hålla luften. Det är ju annars det klassiska att man vaknar halv tre av att höftkammen slår i backen…

 

Gav Jamie välling och lade honom för att sova, Janelle blev barnvakt och jag tog med Jordan på shopping, först Biltema, och väl framme på parkeringen säger ungen, som tjatat om att få följa med,  – Jag vill stanna i bilen, mamma….

Meh…? Han insisterade, men jag ville ju inte lämna honom i ett stekhet bil, så jag tjatade ut honom, och när han insåg att vi skulle in på Biltema och inte Plantagen så skuttade han med in, och sen hittade han ju en sparkcykel som han provade…och så en dockvagn…Han hade helfestligt:)

Jag köpte en, eller två, kokplattor:)  Tänkte slippa gå till campingens kök varje måltid. Diskborstar, en sockerströare, flugsmällor, och en skärbräda blev det åxå.

Vidare till Ikea där Jordan ville äta ma t i restaurangen. Det hörde inte till mina planer så jag mutade med en korv efter avslutat runda och det gick han med på. Köpte två dubbeltäcken till, tänkte följa ditt tips, Neta och ha dem som bäddmadrasser:) och ett påslakan till dubbeltäcke åxå. Nu blir det två sådana täcken, ett till tjejtrion och ett till Corrinda, mig, Jordan och Jamie. Sen tar jag med två vanliga täcken till eftersom de här är väldigt tunna. Kostar bara 79kr…;)

Plockade på mig lite småsaker åxå, och så blev det korv och mjukglass efteråt. ..innan vi åkte hem och åt middag då…hehe.

Nädå. Först badade alla barnen länge och väl och sen gjorde jag pasta och skinksås till dem som de satte i sig med god aptit, även Jamie :)

 

Imorgon ska jag ge mig på att försöka få ordning på Tvn i husvagnen! Jag har pratat med Boxer i ett annat ärende och enligt dem ska det ju bara vara att koppla in, vilket inte funkade när jag provade i Årsunda….så jag ska ge det ett försök till. Vi har ju ingen liten smidig platt TV utan en stor klumpig sak, men huvudsaken är att det går att se på Teletubbies på den;) men nog vore det fint att få se Hawaii Five-0 åxå..hihi.

Jordan har snöat in på en av mina minst omtyckta Astrid Lindgrenfigurer, nämligen Karlsson på taket…brr, men nu har vhs bandet gått sönder, den där plastgrejen som viks upp så själva bandet syns…är ni med? den har gått av.. Nån som vet, alltså kommer ihåg hur det var på vhs tiden;) men kan man stoppa in den utan att det blir bandsallad av det hela?

Jag vill inte riskera att bandet fasnar i Tvn igen…men jag tycker mig minnas att det funkar..

 

Nu är det sovdags, ska släppa in Zlatan först bara, och sen ut igen när jag borstat tänderna klart för då kommer han stå och yla och vilja ut:)

 

Ha det super :)

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabricia

    Haha! Ja med Teletubbies klara man ut många situationer! Hoppas att ni får en lyckad husvagnssemester! Kram!