Familjen Annorlunda

Nu kan det väl få räcka?

Alltså, detta förbannade jäkla sjukdomsträsk! Nu får det vara nog! Jag och alla andra är superless, vi har fattat och det kan stoppa nu tack.

Nu är Perra och Patricia dåliga. Bah.

På kyrkan är musikleken inställd för ledaren har fått influensa…för nån vecka sen var det kyrkisfröken som var febrig och sjuk, och jag tror hela kyrkans personal varit skruttig mer eller mindre, det känns så iaf. Skolan samma visa, och överallt går folk runt och hostar, snorar är feberblanka på ögonen men låtas att de mår bra…och sprider vidare..grrr.

Men idag är det vårdagjämning!!! Dag och natt är lika långa :) Jippie!!! I slutet av veckan lovas sommarvärme..och jag tror jag kommer strypa närmsta meterolog om det inte blir så, lovat är lovat liksom :)

 

Jag gick upp med barnen idag och sen skjutsade jag Loppan till kyrkis. Det behövdes handlas så jag skrev lista och tänkte göra det i samband med att jag hämtade, men var lite brydd över hur jag skulle göra med plats i vagnen..? Jordan måste sitta och Jamies stol tar ju upp typ hela vagnen, det brukar rymmas en papperskasse förutom honom, och jag behövde handla välling och pasta och sånt där som tar stor plats. Vilken tur att Janelle hade EN lektion idag då:) Klockan 15… Väckte henne vid halv elva och frågade om hon ville följa med och handla och i utbyte mot skjuts  till skolan sen så följde hon med. Kul med sällskap!

Började med att ge barnen varsin korv, så de skulle vara nöjda, och jag slippa laga lunch hemma sen , icke att förglömma, och sen drog vi en repa på CityGross. Hem och det var en ilsken Jamie som sov alldeles för kort när vi var iväg och vaknade arg och tydligen skithungrig, så medan Jordan och Lovelia plockade upp alla varor på köksön så ammade jag, och sen tog jag reda på det.

Gjorde müsli, och alla tycker det luktar så illa…de pratar om vetekuddar och blöjor och bränt och allt vad det är, medan jag tycker det luktar mumsigt , och det är ju jag som äter den åxå, de andra ska ha Havrefras eller Kellogs special K.

Försökte plocka ur diskmaskinen utan att Jamie såg….men tji fick jag:

  – Jag tar den där, mamma…

Busted!

 – Höhöhöhöhöhöhö!!

 

Janelle kom och var klar så jag packade in gossarna i bilen, Jamie under högljudda protester innan jag startade bilen, då tvärslocknade han:) och körde henne till skolan. Väl hemma igen så sov båda godingarna, så jag satte mig i solen en stund, ungefär 45 sekunder senare så gastar Jamie ilsket från bilen och är tokledsen..:(

Jag väckte en motsträvig Jordan som inte alls ville vakna, men så fort han kom ut så hittade han sin kära cykel och då kunde han tänka sig att vara ute lite:

  Förra säsongens jacka från D&J Draken och Juvelen passar fortfarande, och är en stor favorit, för han kan röra sig betydligt lättare i den än i vinterjackan.

Vi hittade gummistövlar på Citygross idag, de som väl var tänkta till killar var randiga och trista, men tjejernas var rosa med stora blommor på, och jag såg hur fina han tyckte de var :) Men jag har för mig att jag sett ett par jättefina nånstans…minns inte vart bara, så det bidde inga idag. Till hans besvikelse.

Jamie satt invirad i den smarta filten i mitt knä:

  Mysigt. Det var väldigt nice att sitta där en stund och samla lite solsken, med jacka på var det alldeles så man inte frös, men så fort solen försvann blev det kyligt. Men snart så:)

  Säg hej till publiken!

 

Jordan har lyckats pilla in en VHS som fastnat i videobandspelaren:( No more Teletubbies, som han förövrigt kan hela sången till:) Han är så söt när han sjunger : Tinky Winky, Dipsy, Lala, Po…..Teletubbies….:)

Hur faaaan får man ut kassetten? Jag har försökt, men den sitter som berget. Morr.

 

Lagade kyckling till middag, på lite nytt sätt. Skivade lök, fänkål och rotselleri, ja, man tager vad som finns i kylskåpet;) och fräste på det lite, sen Milda grädde och lite kryddor och hällde såsen över brynta kycklingen och in i ugnen. Blev helt ok.

Röjde köket och underhöll en grinig Jamie samtidigt, ringde till mamma och sa att hon inte fick korta av den där ickefärdiga klänningen hon sydde för fem år sen, som jag skulle ha som brudklänning men ångrade mig…Vi är bjudna på bröllop i sommar och jag tänkte att den kan nog bli fin:)  Tanken var att hon skulle korta av den till en kort klänning, men nu måste jag fundera och prova den igen. Haha, det vore ju så typiskt om hon, efter fem års hängande halvfärdig i garderoben, skulle få för sig att fixa den, precis när jag ändrat mig ;)

Småtjejerna gick ner till sig för att städa, och jag gjorde småkillarna klara för natten, lade Jordan och ammade Jamie som somnade som en stock. Tog reda på det sista i köket och sen gick jag ner och körde intervaller på crossen, det är sjukt jobbigt!

Samtidigt tittade jag på WipeOut Winter med Novalie, Trixie, Lovelia och Robban, och när jag skulle duscha sen så såg jag att någon tvättade….

  Hela trumman full av skum!!

Corrinda var den skyldige, och jag vet inte riktigt hur det gick till men det var tydligen en väldig massa Vanish….

Tog tre sköljningar innan det var borta…och jag får nog tvätta om det sen.

 

Nu skriker Jamie igen, han är skitsur idag om han inte får uppmärksamhet pronto!

Jag får lov att avsluta då..

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agge

    Ang kassettehn som sitter fast….. har du testat att dra ur sladden ur väggen så att spelaren liksom ”startar om” sig. Då brukar den kasta ut bandet av sig självt…. Värt att prova i alla fall!