Familjen Annorlunda

Keanu

Betyder om jag inte missminner mig helt: Liten bris från berget :)  Hawaiiska :)

Jag slöglor på Point break, filmen där Patrick Swayze surfar, och då var ju Keanu Reeves med, som råkar vara en av mina favoritskådisar:) Patrick är en annan av dem, RIP. Råkade se en bit av Gilbert Grape tidigare ikväll och där är det ju ytterligare två av mina favoriter: Johnny Depp och Leonardo Di Caprio… ( Glöm inte tävla om biljetterna!) ..så jag har ju sett mina favvisar idag, alla på en gång :) Robban kunde inte för sitt liv se att Johnny Depp var Jack Sparrow, det skiljer ju  några år :)

Jag och Robban har precis sett Bröllopsfotografen, och det var ju en majsig film ju:)

 

Av mina trädgårdsröjarplaner blev det intet, det var inte ett dugg skönt ute så det skjuter vi på framtiden, jag misstänker att det inte springer iväg direkt utan väntar snällt på att vi ids. Det är konstigt, för fast vi städar upp och plockar undan leksaker och grejor inför vintern, så samlas det en massa skräp. Det ser ut som det brukar göra på återvinningsstationerna ju..Bah. När jag ska dra ut vagnen från vardagsrummet så hamnar jag först i tre papperskassar med granbarr och grenar…sen kör jag rakt in i själva granstammen som ligger och skräpar bredvid en sönderfrusen kruka ( en till!)  Det står en madrass i poolrummet som vädras, stinker ättika, för Corrinda sa att nån katt kissat på den..men det var nog mer en Jordanblöja som läckt..Jag som sprayade ättika så de inte skulle gå dit igen…Haha, det luktade på hela bottenvåningen, jag var lite ( mkt) täppt i näsan när jag blandade ihop det;)  Det hänger en matta och två fårskinn på poolkanten, och ligger travar med soffkuddar och huvudkuddar, och det är bara precis vid ingången..

Tvättjänsten går bra, det börjar synas ett golv därinne igen ;)  Däremot måste jag nog förklara lite för barnen hur det går till när man får sina kläder tvättade.

Corrinda kom i veckan och sa att hennes matchställ behövde tvättas och jag sa åt henne att lägga det i tvättstugan så skulle jag fixa det, men hon lade det i sitt rum ist, och så kom hon idag, ( hon fick en match i morgon med kort varsel) och undrade varför jag inte tvättat det??  Tja…kanske för att jag inte kan komma ihåg om det inte ligger där det ska ;)

Nu har jag kört det och det hänger på tork iaf, så hon får ett nytvättat matchställ att svettas i:)

Janelle sa för några år sen, när hon lärde sig tvätta sina egna kläder att det var lika bra, för om man ” lämnade in dem till mamma så tog det så lång tid innan man fick tillbaka dem”

Va? Ser jag ut som en tvättinrättning eller ;)  Antagligen, eftersom de flesta barnen tror att jag driver ett hotell, det ingår väl tvätt där ;)

Nädå, jag skojar, men lite allvar är det allt.

De stora tjejerna tvättar det mesta själva, och Corrinda kan hon med. Sånt måste man lära sig tycker jag, det hör till allmänbildningen :)

 

Jag tog med mig Janelle till Lager 157 på eftermiddagen, först fick vi vänta på att Jamie skulle vakna så jag kunde amma, tanken var att vi skulle övningsköra lite, och då får han inte följa med. När man väntar på att en bebis ska vakna så sover de ju extra länge…och det gäller även Jamie, som sov som en gris hur länge som helst :) Men till slut kom vi iväg.

Janelle köpte ett par jeans, en hoodtröja och en t-shirt, hon lägger säkert upp bilder på sin blogg snart, och jag köpte en t-shirt och ett par överdragsbyxor till Jordan. Sen till Willys bredvid och handla lördagsgodis och våtservetter.

 

Perra bestämde middag idag, och när han såg alla grillbriketter på Ica så var det ett lätt val att göra årets första grillning. Kyckling och fläskfilé och till det potatiskroketter, som är barnens favoriter för tillfället. Åh så gott det var! Grillat är ju speciellt:)

Alla åt med god aptit och det var inte mer än smulor kvar när vi var färdiga, det är inte alla middagar det är sån strykande åtgång.

 

Imorgon ska då Corrinda spela basketmatch, det var inte alls tanken från början, men det blev så:) Om jag fattade det hela rätt skulle hon spela med 99 orna , hon är ju dubbelnolla, så det kan ju bli en utmaning. Det var tidigt, tror det var redan vid halv nio, så Perra åker och kikar på henne. Jag hoppas han tar med Jordan, men misstänker att han inte kommer hinna vakna innan, utan slår upp sina busiga blå i samma sekund som Perra backar ut från uppfarten, så jag får kliva upp :/

Jaja, det är ju ljusare på morgnarna nu, och det gör att det är lättare även för mig att komma ur sänghalmen:)

 

Jag kan inte ladda över bilder just nu, så det kommer imorgon…Jag kan faktisk inte heller koncentrera mig på att skriva, för jag fastnar i Point Break hela tiden…:) så jag säger väl som vanligt:

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenny

    Är lite nyfiken, hur kommer det sig att corrinda och robban som är lika gamla inte verkar ha samma krav? Hon passar småbarn, städar och kan tvätta… Behöver inte han göra det för att han är kille? Hur tror du det påverkar din dotters självbild?? Om nu så är fallet alltså.