Familjen Annorlunda

Sjunga eller inte sjunga ? :)

 

Hejsan hoppsan:)

Sjunger ni med era barn? Jag sjunger hela tiden, och det är hellre än bra ;)   Men ungarna gillar det ändå…

Jag vet att jag har sett sådana här Sångpåsar förr, och de verkar ju mysiga, det är olika figurer i som man plockar upp, och sjunger en sång om. Imse Vimse, Blinka lilla stjärna…eller nåt egenpåhittat :)

Det här är Veckans vara hos MiniMango :)

 

 

    Födelsedagspresent kanske? Eller bara för att det är kul :)

 

Idag har vi haft det lugnt och skönt, jag snoozade tio minuter i morse eftersom de var färdiga så tidigt igår, bättre att de får sova de minutrarna;) och de var ändå klara och iväg före 7.50.

Patricia skulle till Stockholm idag och se på Djurgården – AIK :) Hon går ju Turism och de har i uppdrag att ordna resor till varandra i klassen, och det här var då en tjejs resa. Härligt med sådana uppgifter. Hon kom iväg som hon skulle, och det gjorde Janelle med.

Bara Lovelia, Jordan och Jamie kvar, och Loppan skjutsade vi till kyrkis, och satt kvar och drack lite kaffe en stund innan vi for till Gränby, för att köpa de där Earcuff grejorna. Fyndade lite på Cubus åxå…två stickade tröjor till Jordan och två skjortor till samme kille, 49kr st.   Novalie blev skitsur för att hon inte fick nån jacka, så jag kikade lite efter det, men hittade inget, men ett par manchesterleggings fick hon.

Sen mot kyrkis igen, och hämta upp en nöjd och glad Lovelia.  Lunch och Jordan i säng, same procedure as every day ;)

( när inte Perra får bestämma ;)  )

Lovelia och jag röjde köket, innan vi gosade ner oss i soffan med Jamie som var hungrig, och såklart somnade vi..

När jag ska upp med barnen så sover jag extra dåligt, för jag är så rädd att försova mig…vaknade och kikar på klockan hela tiden..så sömnen som inte är bra från början , blir ju skitdålig ;) så det är fint att ta en tupplur på dagen.

Bara det där då att det är jobbigt att komma igen… Fast idag så gick det bra.

Jag förberedde all mat, för jag skulle ju träna :) Stekte kyckling, gjorde sås, hällde upp allt i en ugnsform, mätte upp ris och ställde allt på spisen, så Janelle kunde putta in det i ugnen och slå på riset en halvtimme innan vi kom hem.

Jag ser att hon gnällt om det inne på sin blogg…;) Jaja, tonåringar.

 

Sen packade jag in mina fem minsta skruttar i biloen och drog till Friskis, och hoppades på att få träna..

Novalie ville så gärna passa både Jamie och Jordan, och de har pratat massor om det och längtat efter det, men jag trodde nog inte att det skulle funka så jag var beredd på att få gå ut.

Jag sa det till henne minst hundra gånger, Hämta mig om det blir problem, och när passet precis var slut så vinkade hon efter mig :)

Då var Jordan extrembusig och gjorde bara sattyg, rymde in i gymmet….men där får han ju inte vara, nån måtta får det vara! så Novalie var lite ledsen men hon har ju varit superduktig:) Tillsammans med Trixie och Lovelia, mina duktiga ungar.

Jamie hade varit glad mest hela tiden, men ledsnade där på slutet, men det var ju ingen fara.Man ser in i barnrummet från salen där vi är, och både jag och syrran kikade ju ditåt hela tiden för att se att det var ok. Jag önskar innerligt att Friskis hade en bemannad barnpassning, för det hade underlättat massor för oss…Men man får lösa det med nödlösningar och barnarbete ;)

 

Middagen var klar så vi kunde sätta oss och äta direkt, och sen var det ju nästan sängdags, lite städområden först bara :)

 

Imorgon är det fredag, och sista skoldagen för veckan, nice.

Nu ——-> sova!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.