Familjen Annorlunda

Vackra vinterland – hej då:)

Okey, enough is enough. Det räcker nu. Jag skrev i går att jag skottat, och det var inte lite snö utan runt en decimeter. Nu klev jag ut i två ytterligare decimeter snö.

vinter 2017

Och en plogvall.

Snön är tung som fasen dessutom, lite lätt töväder:/
IMG_5021

Så med ett träningspass i form av skottning fick jag starta dagen. Och det fortsätter snöa. Vad är det för fasoner;)

Jag sitter här och dricker kaffe och läser mail, har fått från Cellbes., de har 20% på alla byxor och 20% på alla gardiner, och jag sitter och kollar vad ungarna behöver för våren. Gäller att drömma sig bort från snön som faller;)

Jag gillar ju nätshopping, och när jag såg att de har ett nytt varumärke som heter Happy Holly så hoppade habegäret igång för egen del:)

cellbes

 Här                                        Här                                           Här                                       Här

Den första toppen har jag flera likadana från Me&i. Där kostar de typ 5-700kr här 249kr:) Jag älskar den här modellen för man ser snygg ut även när man ätit massa mat;) så gissa om jag tänker beställa. Fanns i en mönstrad variant med.

Blusen älskar jag, det drar i sommarlängtan nu, den och jeans och man är så rätt var som helst. Koftan sen då, kostar 400kr och ser ut som det dyyyra märket. Älskar look a likes som är billigare:)

Träningskläder…kan aldrig ha för många, de är liksom alltid i tvätten.

Så det här ligger på önskelistan just nu. Nya kunder får 25% rabatt på dyraste varan, synd att jag handlar ofta härifrån:)

 

Jag måste städa. Hela mitt hus ser ut som ett katastrofområde. Grejor som står överallt, gärna på fel ställe, och till det allt som jag flyttat runt för att kunna måla. Jag måste alltså måla först. Fast städningen är mer akut:) Jag ska bara dricka upp mitt kaffe först, så tar jag ett ordentligt röj. Jag har ett snabbstädarknep. Det är inte att rekommendera egentligen, men jag tar några stora kassar och slänger ner ALLT som ligger på fel ställe. Allt, Och sen sorterar jag det när ”jag har tid/orkar/ids” Dvs ibland tar det väldigt lång tid;)

Men det ger ett snabbt resultat, och när det är så stökigt att man inte vet var man ska börja så är det ändå en start.

Helst skulle jag kasta in en desinfektionsbomb. När uppfinner man dem? Jag har eftersökt den i många år nu. Fatta så enkelt att städa ut smittorna.

Lovelia är idag mycket piggare, sitter upp i soffan. dricker smoothies som jag serverar med sugrör och tittar på tv och mobilen. Hennes favoritfilm just nu är Bambi, och jag såg en bit av den igår. Så fin, men så sorglig och så bra slut. Älskar de gamla Disneyklassikerna.

Nä, vet ni…kaffet är slut….

Bara att ta tag i hushållet. See you sooooooon :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.