Familjen Annorlunda

Snart :)

Jag har haft en fullspäckad helg och det är ju trevligt, men jag har inte hunnit med er. I dag hade jag fullt upp med att feedbacka och skriva om mina artiklar efter den feedback jag själv fått, men nu är de inlämnade till lärarna. Bära eller brista!

Jag återkommer i morgon, har massa kul att berätta ju:)

Lite majbrasa, lite djur, lite köra bil:) Lite så helt enkelt.

Tillbaka ordentligt i morgon alltså!

Men måste visa mina nya skor, jag är kär:)

  Snikvarianten från Lejon och Skopunkten, jag nöter alldeles för konstigt på skor för att köpa svindyra och får nöja mig med budget:)
Som jag iofs alltid gör;) jag är noll intresserad av att pröjsa för ett märke.

De akutköptes i lördags för att mina gamla fått hål i sulan och jag måste ha vettiga skor på söndagen. Egentligen borde jag tänka väldigt mkt mer på skor, eftersom jag har så ont i mina fötter, eller den ena iaf. Den andra är bara annorlunda;)

Jag plockade åt mig ett par lika som jag hade, och vet att jag gillar, men Novalie provade ett par sådana här, och ni vet hur det är.. Skopunkten ta tre betala för två.. Jag kan liksom inte INTE ta tre:) Så jag provade jag med och blev alltså tokkär! Jäklar så sköna:)

En hel dag på fötter sen på söndagen och inte ont:) Vare sig skoskav, klämont eller nåt annat ont. Som att gå barfota på moln:)

Lätta som dunfjun och supersköna.

Inte svettiga heller. Tror de fanns i rosa med… ;) behöver nog ett par att byta med ..;)

Så det blir dagens tips:)

Och godnatt, vi hörs i morgon ❤️ 

Natti natti

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Har likadana,supersköna!Nackdelen är att det redan gått hål i sulan under skon efter knappt 3 veckor…:(

  2. Monica

    Jag har ett par skor från Asics som ser exakt likadana ut och som jag också älskar, får kanske kika in på Skopunkten och prova ett par skor. Jag använder en sportsula i från Footlab som gör dämpningen ännu bättre…rekommenderas verkligen!!!

Comments are closed.