Familjen Annorlunda

Dagar…

Nyss var det 45 dagar kvar till studenten, nu är det …eh….en!

Janelle tar studenten på onsdag, och jag fattar ingenting:)

Läget är under kontroll, tror jag.. Jag har i bästa delegeringsanda delegerat ut det mesta, kvar blev det astrista- städa..

Mamma och pappa fixar maten, mamma är världsbäst på att laga mat och har stått för den vid flera av våra barndop, syrran fixar det mesta utöver det, och jag, tja jag gör det jag är bäst på helt enkelt…virrar till det ;)

Nädå, jag drar mitt strå till stacken, men jag tar tacksamt emot hjälp, för vem tackar en för att man sliter ihjäl sig? Ingen.

Det är inte kul att sitta där sen som ett utskitet päronskrutt och bara lalla för sig själv av stress, haha.

 

Jag har massor kvar, och dagarna bara svischar förbi, i morgon är sista dagen det går att greja, och den kommer vara full från morgon till kväll. Håll en tumme eller två att allt klaffar nu..

Jag har kommenderat hem alla barn direkt efter skolan för att hjälpa till med städningen, vad har man annars nio ungar till?

Janelle och Patricia är lediga, så de slipper inte undan…konstigt att ingen av de sover hemma inatt bara ? ;)

 

Jamie gör sitt bästa för att stöka ner, så någon får punktmarkera honom, han är överallt på en sekund just nu..

Han är smart dessutom, häromdagen badade han utan kläder och skor, men halkade runt, så efter en stund klev han upp och gick och hämtade sina foppatofflor, tog på dem och klev i poolen igen , problemet löst :)

Inget mera halkande.

 

Igår åkte jag med Corrinda för att köpa en klänning till studenten, och tänkt att det ska vara sånt sjå, den som vi tänkt oss, fanns såklart inte, utan det blev till att tänka om, och efter mycket möda hittade hon en som hon gillade iaf. Men där gick ju några timmar. Jag hade med mig Jordan och Lovelia…shooo, vad Jordan var pestig! Han var som en iller på speed, och bara krånglade, fast det var han som absolut ville följa med. Jag hotade mkt opedagogiskt med att han skulle få sitta i bilen och sura, men eftersom han tycker det är rätt kul så biter ju inte det…

(Nej, jag har inte för vana att låsa in dem i bilen, jag lovar)

 

Idag var det byte av kolsyrepatronen till Sodastreamern som var prio ett….och den glömde jag hemma.. Meh?

Fast jag fick bytt skjortan till Jordan iaf. Det visade sig bli en krånglig historia det med…Jag köpte två lika skjortor till Jordan och Jamie, men Jamies var så precis, den funkade, men han hade vuxit ur den innan sommaren var slut, så jag ville ha en storlek större. Det fanns inte…. Efter lite funderande och kikade på alternativ gjorde jag så att Jamie får ta Jordans skjorta, och Jordan fick en ny, rosa:) Han gillar ju rosa så det blir kanon, småtjejerna har blå klänningar så nu blir jag minsann PK åxå ;)

Fick handlat det vanliga, plus allt till studenten, det är inte helt billigt och gör stora hål i plånboken..Den fylls inte på lika fort…;)

Konstigt.

 

Igår vek jag ett ton tvätt och Corrinda gick ut med det i lådor och skåp, det går så fort när man har hjälp, och hon är verkligen duktig på det. Har koll på vems kläder som är vems och var de ska ligga. Hon är dessutom rolig att umgås med :)

Nu måste jag hoppa i säng, det är upp och hoppa i morgon för att allt ska hinnas med.

 

Snart blir det ordning på torpet och ni kommer få läsa så ni får skavsår av att scrolla ;)

 

God natt på er <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina Å.

    Carola, hoppas du hinner med en kaffe mitt i allt stök så du kan hämta andan lite. Men av någon anledning jobbar man ju ibland bäst med lite stress! Perfekt att få alla att hjälpa till, de tycker förhoppningsvis det är lite roligt också, i alla fall om det inte blir för ofta ;) Härlig känsla att känna sig duktig. Ser ut att bli bra väder idag också, fortfarande lite kyligt kanske. Så härligt att ha barn som tar studenten, då känner man sig ganska stolt kan jag förstå och barnen är redo att stå på egna ben och har hela livet framför sig. Dröjer två år till min äldsta tar studenten.

    Han en jättehärlig dag och njut så mycket du kan :)

  2. Malan

    Va jobbigt det måste vara att vara ensamstående med 9 barn. Du är grym som fixar det!
    Grattis till Janelle också förresten :)

  3. Neta

    Vi gjorde precis allt själva men det gick det också, hoppas det blir lite varmare till i morgon bara. Hoppas kunna åka in och titta på alla ekipage.

  4. Maria

    Dina inlägg är underbara. Är inne och kikar flera gånger om dagen!
    Lycka till med allt som ska hinnas med! :) Det kommer gå bra!

Comments are closed.