Ett päron till morsa

Ännu en sak som kan göra en 3-4-ish-åring rasande…

Har ju varit inne på det här med saker som kan göra en 3-4-ish-åring fullständigt rasande, och ytterligare en sån där grej är ju när det uppstår vissa språkförbistringar…

Lost in translation...

 

Här har ni resten av listan om ni missade den häromveckan 😉

7 dödssynder – som kan göra en 3-4-ish-åring rasande

Sitter för fullt med det sista fixet innan Ett päron till morsa-boken går till tryck nu, känns helt overkligt att det snart närmar sig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Ha ha! När min dotter var liten ville hon ha sin ”basstedost”, ’var eee min basstedooost!!!’ O hon blev mer o mer frustrerad och jag med innan jag kom på vad det var.? det hon ville ha var sin bamsesked.

  2. Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

    Haha, ja ungefär som när jag var lite och pekade på kylskåpet hos min farmor och ville ha missamossa. Hon stod där länge och undrade och pekade på allt möjligt, tills hon förstod att det var nyponsoppa. För mig är det samma sak idag, såklart och man hör ju hur missamossa låter som nyponsoppa 😉

  3. Stina

    Jag genade över gräsmattan till sonens avdelning på förskolan. Då fick han världens utbrott för att vi inte hade gått asfaltsvägen runt… Det var bara att vänta in honom när han gick tillbaka för att gå ”rätt” väg ?